Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Cum îți determini numărul destinului și ce semnificație are

Astrologia nu este singurul sistem care oferă informații cosmice despre trăsăturile personalității și viitor. De fapt, numerologia vă va oferi un număr exact care detaliază cele mai profunde dorințe, motivație, capitole de viață și destin.

Potrivit ocultiștilor de la Ganesha Speaks, numerologia are rădăcini în Babilonul antic, China și chiar Roma. Este ideea că numele și data nașterii cuiva pot fi reduse la numere care acționează ca modelul mistic al vieții cuiva. 

Numerele, așa cum le înțelegem astăzi, au un înțeles incredibil de diferit față de lumea antică, care le considera sacre, sfinte și profund magice. Chiar și omul de știință Nikola Tesla avea o obsesie profundă pentru numere și credea că numerele 3, 6 și 9 dețin cheile pentru deblocarea universului, conform All That’s Interesting. Unul dintre cele mai interesante numere din numerologie este numărul destinului cuiva. Această cifră ar putea arăta cele mai profunde adevăruri ale tale.

Îl descoperi folosind numele tău

Potrivit numerologilor, numărul destinului, cunoscut și sub numele de numărul expresiei, este una dintre cifrele tale de identificare de bază în numerologie. Spre deosebire de numărul vieții, care dezvăluie scopul tău, numărul destinului tău, potrivit numerologului Matt Beech, dezvăluie cum o vei face. Numărul destinului folosește numele pentru a găsi punctele forte și punctele slabe. 

Pentru a-ți afla numărul destinului, scrie pur și simplu numel. Este important să scrii numele complet dat la naștere, inclusiv al doilea prenume sau numele de familie. Numerologia atribuie apoi un număr fiecărei litere. Pentru a găsi numărul pentru fiecare literă, utilizează diagrama de numerologie a lui Astro Numero și scrie numărul corespunzător fiecărei litere în numele tău. Apoi pur și simplu adună toate numerele până când ajungi la o singură cifră.

Ce înseamnă numerele

Cei cu un număr al destinului 1 sunt lideri. Sunt adepți și se aventurează în necunoscut. Întruchipând singura energie, ei demarează proiecte, creează oportunități și sunt extrem de autosuficienți. 

Potrivit numerologului Matt Beech, cei cu numărul destinului 2 sunt diplomații. Sunt cooperanți, susținători și liniștiți. Se descurcă bine sub presiune și rămân cu capul echilibrat.

Trei este energia creației. Cei cu numărul destinului 3 sunt mari comunicatori, optimiști și îi inspiră pe alții cu cuvintele lor. Dacă ai numărul destinului 4, probabil că ești practic, muncitor și ai o viziune pentru viitor. Acești indivizi sunt onești, calculează și creează baze pentru viitor.

Numărul destinului 5 îi reprezintă pe cei binecuvântați cu avere, noroc și înțelepciune. Ei sunt meniți să fie profesori și să-și împărtășească înțelepciunea lumii. 6, ca și 3, este și energia creativității. Acești oameni sunt extrem de independenți, le place să socializeze și sunt plini de inspirație. Le place să călătorească, să spună povești și să trăiască viața la maxim. 

Numărul 7 este extrem de spiritual, iar cei cu acest număr sunt meniți să studieze, să cerceteze și să dezvolte o filozofie a vieții. Ei ar putea experimenta crize de viață care duc la descoperiri mentale și la credințe spirituale profunde.

Opt în numerologie reprezintă putere, iar cei cu numărul destinului 8 se descurcă excelent cu banii și sunt capabili să atingă multe obiective simultan. Acești indivizi ar trebui să fie conștienți de capacitățile lor și să se descurce bine în poziții de conducere.

Numărul destinului 9 aparține celor omenoși. Ei ne ajută să construim un viitor mai bun, dând înapoi comunității, fiind caritabili și văzând frumusețea în toate lucrurile. Poate fi ușor să fii nerăbdător, dar este important pentru tine să fii un exemplu pentru toți ceilalți.

ARTICOLE SIMILARE

Descopera beneficiile sexului tantric!

realitatea

Van life arată idilic pe social media. Dar pentru cupluri, poate fi o provocare

Andreea Damian

De ce blondele naturale sunt speciale

Tabu Tabu

Ce nu le place bărbaților când vine vorba de sex

realitatea

5 zodii care flirtează cu toți cei pe care îi întâlnesc

Andreea Damian

Iubirea în 15 citate inspiraționale

Andreea Damian

Scrie un comentariu