Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Cum îți planifici nunta în toiul epidemiei COVID-19

Întrucât epidemia COVID-19 stabilește noi reguli care încurajează distanțarea socială și interzic adunările mai mari de 100 de persoane, viitoarele mirese care au nunțile programate pentru lunile viitoare au intrat în panică. Ceea ce trebuia să fie un motiv de sărbătoare s-a transformat într-o provocare economică, socială și logistică pentru viitorii miri.

Cuplurile iau în considerare amânarea nunții și reorganizarea evenimentului pentru alte date ulterioare. Scopul, ca și în cazul tuturor măsurilor COVID-19, este de a preveni răspândirea virusului. Având în vedere acest lucru, organizatorii de evenimente lucrează în prezent la noi standarde, proceduri și idei pentru a sprijini cuplurile care în acest moment se tem că vor trebui să-și anuleze nunta.

Ghid de organizare a nunții în timpul crizei coronavirusului

Ar trebui să amâni sau să anulezi nunta?

Suntem în Postul Paștelui și e puțin probabil ca în această perioadă să fie planificate nunți. Însă începând cu a doua săptămână de după Paști, cu siguranță localurile și restaurantele vor găzdui nunți. Sau așa ar trebui, pentru că autoritățile nu se așteaptă ca focarele de coronavirus să se stingă în următoarele 2 luni. Ținând cont că s-au închis multe restaurante, cuplurile pot amâna nunțile programate pentru lunile aprilie și mai. Așadar, sfârșitul acestui an va fi foarte aglomerat. În ceea ce privește evenimentele din iunie până în august, urmăriți cum evoluează lucrurile în săptămânile următoare și cântăriți opțiunile cu înțelepciune.

Pentru ce dată ar trebui să reprogramezi nunta?

Multe date de la sfârșitul verii și de la începutul anului sunt rezervate, de aceea experții sugerează să luați în considerare datele mai puțin populare din calendar cum ar fi cele din octombrie, noiembrie.

Cum amâni o nuntă?

Dacă deja ai anunțat data nunții sau ai împărțit invitațiile, sună-ți invitații și transmite-le că ai amânat eveniment. Comunică-le că vei reveni cu un telefon când vei stabili o dată exactă. În ceea ce privește nunțile din lunile iunie încolo, poate fi mai bine să includeți o notă despre o posibilă amânare sau să renunțați la trimiterea acestora pentru câteva săptămâni.

Ce se întâmplă dacă localul, fotograful și formația nu mai sunt disponibili pentru noua dată a nunții?

Toți vor trebui să înțeleagă că nu s-au mai confruntat până acum cu o asemenea situație și să ia în calcul restituirea avansurilor. E posibil ca aceștia să nu mai fie disponibili pentru o nouă dată, deci caută rezerve încă de pe acum.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată și cu ce se ocupă sora neștiută a președintelui Klaus Iohannis

Andreea Damian

Revista Forbes a publicat topul celor mai bine plătiţi actori de la tv. Ea încasează 30.000.000 $ pe an

Geta Voinea s-a despartit de iubit fiindca se purta urat cu ea

Un spectacol dumnezeiesc la Teatrul Nou

Andreea Damian

Top 7 obiceiuri vestimentare gresite

realitatea

Andreea Esca si sotul ei au pierderi URIASE cu firma lor de produse cosmetice!

2 comentarii

Cotea Razvan 27 April 2020 at 15:33

Sezonul de evenimente 2020 este compromis! Cred ca cea mai buna varianta este ca viitorii miri sa își mute evenimentele în 2021.

Răspunde

Scrie un comentariu