Home > Fashion > Cum să porți noul look “neon”

Cum să porți noul look “neon”

Poate vă amintiți de culorile neon de pe vremea când Madonna scandaliza lumea modei cu fustele ei tutu și tricourile ei ținute parcă veșnic sub lumina de discotecă.

Tocmai din cauza faptului că sunt culori foarte „vizibile”, pot părea mai greu de asortat și de purtat. Dar iată că podiumurile prezentărilor de modă ne învață cum să purtăm nuanțele neon cu stil.

DKNY a fost primul brand care a dat tonul acestui trend în prezentările de modă de la New York. Nu a mai durat mult și nume precum Gucci, House of Holland , Alexander Wang și Dior i-au urmat exemplul.

Mixul dintre nuanțele neon, animal printuri și materialele „pictate” au dat tonul unei revoluții fashion pentru 2009.

Dacă în trecut vedeam astfel de culori numai la jambiere sau la mănușile fără degete, anul acesta să ne așteptăm la combinații între culorile portocaliu și fucsia, sau roz și albastru. Poate suna puțin înspăimântător, dar cu puține „tips and tricks” putem reuși un outfit foarte chic.

New Clash

Termenul de „clash” se traduce prin „a nu se potrivi”. Acest stil tocmai pe acesta „nepotrivire” se bazează. Putem să ne jucăm cu diferite nuanțe de neon, care la prima vedere par imposibil de asortat. De aceea am ales o serie de haine care pot fi combinate în așa fel încât să pară un tot unitar. (vezi poză) Această vestimentație poate fi purtată atât ziua cât și seara. Este perfectă pentru fashionistele care nu vor să fie prea extravagante, dar vor totuși să aducă puțină veselie ținutei lor.

Cool – nonconformist

În acest sezon orange-ul și toate nuanțele sale au „tăbărât” practic în garderobele must-have ale fashionistelor. O fustiță orange sângeriu cu un t-shirt retro funky merg combinate cu o pereche de pantofi roșii care te poate scoate din mulțime. (vezi poză)

Daywear

Cu toate că rochia din poză poate părea potrivită pentru seară, cu puține tertipuri poate fi o vestimentație daywear. O pereche de colanți negri mați, o pereche de boots cu catarame și un blazer pot forma o ținută perfectă de birou, în sezonul de primăvară.

Nu vă fie frică să experimentați cu nuanțele neon , atâta timp cât le combinați cu item-uri clasice care pot îmblânzi puțin culorile „nebune”.

Have fun !

Articole asemanatoare
rihanna
Rihanna ne recomandă ce manichiură să purtăm vara aceasta
Haul – noul instrument de marketing pentru branduri care pare nevinovat dar creează dependență
Noul show Burberry readuce în lumina reflectoarelor trendul rave dar și diferențele sociale
dyfashion
DyFashion – universul femeilor pasionate de modă

Comenteaza acest articol

Cum să porți noul look “neon”

by realitatea   2 min
0