Tabu
LIFESTYLE

Cum să scapi de un tip în 10 zile

Să zicem că ești într-o relație. De care te-ai plictisit tare și nici nu ai curajul să-i spui băiatului :,,Ești prea bun pentru mine’’. Åži ți-ai dori să puteți rămâne amici în viitor, așa că trebuie să te desparți de el cu eleganță și inocență, și să-l determini să spună, după ce se termină – ,,…ce fată înțelegătoare!’.
Deci, ai 10 zile la dispoziție. Åži o mulțime de posibilități.

1. Vorbește mult la telefon cu mama ta. Atunci când ești cu el – sun-o ca să-i relatezi tot ce faceți voi, chiar și detalii mai intime (bărbații urăsc asta, crede-mă!)

2. Când ieșiți la un film sau la teatru cheamă ,,întăriri’’ – o gașcă de prieteni buni- în așa fel încât voi doi să nu aveți niciun moment de intimitate, nici măcar un sărut tandru.

3. Mergi zilnic la cumpărături. Poate că această despărțire te va costa cam mult (cu toate cheltuielile vestimentare de rigoare), dar tu știi cât merită fericirea și libertatea ta. Nu am cunoscut încă un bărbat care să fie încântat când veneam acasă cu multe sacoșe ticsite de rochii, pantofi sau poșete.

4. Dacă iese cu băieții la o bere sau la fotbal, mergi cu el. Spune-i că ți-e dor tare și că nu poți nici să respiri fără el.

5. Treci zilnic pe la el pe la birou, astfel încât să afle toată firma că TU ești iubita lui. Încearcă să fii geloasă puțin și fă-i chiar o scenă de isterie într-o dimineață senină, atunci când este în mijlocul unui meeting important. Apoi cere-ți scuze, seara, acasă, cu o cină regală, dar a doua zi de dimineață poți să-i verifici mesajele din telefonul mobil și să-l lași să te surprindă făcând asta. Bărbații urăsc să fie controlați, sigur că va începe să aibă bănuieli că ai văzut de prea multe ori filmul ,,Atracție fatală’’ (cu un Michael Douglas hărțuit de o Glenn Glose obsedată)

6. Deși vă cunoașteți doar de puțină vreme, spune-i în fiecare seară cât de mult îți dorești să-i faci o armată de copii.

7. Åžtii că tipul este obsedat de curățenie, dar tu găsești ,,întâmplător’’ pe stradă un pui de cățel abandonat și o pisică ,,mamă eroină’’, care-și ascunde puii în sertarul lui cu cămăși Hugo Boss și Armani.

Dacă tipul se ține tare și nu pare să fie deranjat de acțiunile tale, înseamnă că te iubește foarte mult, și va fi foarte greu sa-i spui că de fapt tu nu mai vrei să fii iubita lui. Dar e puțin probabil să reziste, aproape că pot garanta…că vei scăpa de el chiar în mai puțin de 10 zile. Succes!

ARTICOLE SIMILARE

Cum poți solicita plata în rate a facturii de energie electrică

Andreea Damian

Alina Crisan, in costum de baie. Fanii au complimentat-o

Ed Sheeran face copiii mai fericiți, spun cercetătorii

Andreea Damian

Sindromul vacanței

realitatea

Câţi bani aduce Prințesa Charlotte economiei britanice. Și-a întrecut fratele cu 1 mld. de lire

Andreea Damian

Fotografie – Sufletul satului romanesc: Bucovina

realitatea

Scrie un comentariu