Tabu
FASHION

Cum să porți cele 3 culori vedetă ale sezonului după 40 de ani?

Roșul, fucsia și violetul ne condimentează în această toamnă! Aceste trei nuanțe cheie ale sezonului au preluat în mare măsură podiumurile de modă toamnă-iarnă 2022. Le vei descoperi foarte curând pe rafturile mărcilor tale preferate.

Roșu

Această nuanță aduce vitalitate și energie pentru a ne energiza ținutele. Ultra-chic, se potrivește bine cu negru, albastru dar și roz. Optează în schimb pentru un roșu aprins dacă ești brunetă, un roșu care tinde spre vișiniu dacă ai pielea bronzată, un roșu cu tentă portocalie dacă ești blondă sau ai tenul deschis.

Roz fucsia

Spre deosebire de rozul balerina ultra-clasic, fuchsia aduce pep siluetei. Energizează puloverele și jachetele, redă noblețea în roz și luminează garderoba noastră de iarnă. Cei mai îndrăzneți vor încerca rochia din tricot, puloverul de cașmir sau paltonul XXL, vedeta iernii. Ne place să amestecăm fucsia cu alb, maro, albastru deschis și bineînțeles roșu. runetele cu un ten mat vor purta un fucsia strălucitor, în timp ce tonurile mai deschise ale pielii vor alege o nuanță mai moale, mai puțin întunecată.

Violet

Deja prezentă pe podiumurile defilărilor de modă din sezonul trecut, această culoare dă un spirit foarte retro care nu trebuie să ne nemulțumească la începutul sezonului. Poart-o ca total look pentru a-ți oferi o strălucire uimitoare sau combin-o cu culori de toamnă precum negru, maro, bej, galben ocru, sau chiar în tușe într-un imprimeu bine ales. Aceasta este nuanța care-ți va însenina ținutele de toamnă, nu o ratați! Mai ales că violetul merge la toată lumea!

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Lopez, superbă într-o rochie Maria Lucia Hohan

Ivanka Trump închide compania de modă care îi poartă numele

Andreea Damian

Cavalli o transformă pe Daria Werbowy în Marilyn Monroe

realitatea

Lanvin Fashion Show | Puterea identității într-o colecție atemporală

Andreea Damian

Cel mai celebru magazin de lux din lume a numit Fashion avec Passion “Blogul Saptamanii”

realitatea

Megan Fox și Koutney Kardashian, explozie de sexualitate într-o nouă campanie SKIMS

Andreea Damian

Scrie un comentariu