Tabu
Image default
FASHION Slider

Cum să te îmbraci când ai un sân mai mare?

Un adevărat atu al feminității, un sân „prea” generos se poate transforma și într-un mare complex. Cu câteva sfaturi de modă, este foarte posibil să trăiești bine și să emani o atracție armonioasă.

Un sân ușor diferit ca dimensiune față de celălalt nu este ceva obișnuit, ci mai degrabă ceva normal, care ține de variația anatomică. Aceasta influențează și apsectul trăsăturilor feței pe cele din alte zone ale trupului. De fapt, cele mai multe părți ale corpului sunt ușor diferite. Asimetri sânilor este un lucru firesc, spun medicii.

Ce haine să îmbraci când ai un bust generos?

Renunțați la guler și optați pentru decolteuri în V care prelungesc bustul. De asemenea, descheiați ușor cămașa pentru a crea exact același efect. În cele din urmă, vă jucați cu toate detaliile (nasturi, noduri, paiete) care focalizează atenția în altă parte decât pe piept.

Ce culori să porți când ai sânii mari?

Mergeți pe culori închise și monocrome pentru a nu atrage atenția asupra jumătății superioare a trunchiului. Și o dată pentru totdeauna renunțați la imprimeuri prea mari, care au un efect de mărire asupra bustului.

Ce materiale ar trebui să evitați atunci când aveți un bust mare?

De preferință, indicat ar fi să renunțați la țesăturile fine și cusăturile ușoare care se prind pe cusăturile sutienului și care se blochează acolo, dezvăluind umflături inestetice. Aceleași cauze, aceleași efecte, așa că ne luăm la revedere de la țesăturile prea întinse.

Ce greșeală trebuie evitată?

Este imperativ să alegeți un sutien de dimensiuni mari, adaptat morfologiei, cu o cupă suficient de încastrată și modelată. Cel mai rău: purtarea unui sutien care nu se potrivește cu adâncimea cupei și cu dimensiunea reală a pieptului.

  1. Rochia wrap care optimizează. Nimic nu este mai eficient decât efectul său de „inimă încrucișată” pentru a pune sânii în evidență.
  2. Sutienul care sculptează . Materialul său este studiat pentru a reduce volumul, fără a comprima, pentru un efect natural.
  3. Sacoul cu centură care se ajustează. Cel mai bun? Modele în stil kimono.
  4. Puloverul cu guler în ​​V care se descheie. Este gulerul perfect care lasă pieptul să „respire” fără să-l dezvăluie prea mult.
  5. Cerceii. Oricare ar fi modelul – colorat sau nu, cochet sau fantezist – vor ține departe privirea interlocutorul tău.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul pentru care Alexandra Stan s-a izolat în casă

Tabu Tabu

Fosta asistentă a lui Mariah Carey susține că managerul vedetei a agresat-o fizic și a numit-o “târfă”

realitatea

Andreea Raicu a pozat goală și a postat imaginea pe Instagram

Andreea Damian

Cele 7 rezoluții de bunăstare pentru 2020. Cum reușești să te ții de ele

Andreea Damian

Cum arată acum Jasmine? Transformare totală pentru dansatoarea din buric

Andreea Damian

Trend alert: pulovere bogate în imprimeuri și culori

realitatea

Scrie un comentariu