Tabu
Image default
FASHIONSlider

Cum să te îmbraci când ai un sân mai mare?

Un adevărat atu al feminității, un sân „prea” generos se poate transforma și într-un mare complex. Cu câteva sfaturi de modă, este foarte posibil să trăiești bine și să emani o atracție armonioasă.

Un sân ușor diferit ca dimensiune față de celălalt nu este ceva obișnuit, ci mai degrabă ceva normal, care ține de variația anatomică. Aceasta influențează și apsectul trăsăturilor feței pe cele din alte zone ale trupului. De fapt, cele mai multe părți ale corpului sunt ușor diferite. Asimetri sânilor este un lucru firesc, spun medicii.

Ce haine să îmbraci când ai un bust generos?

Renunțați la guler și optați pentru decolteuri în V care prelungesc bustul. De asemenea, descheiați ușor cămașa pentru a crea exact același efect. În cele din urmă, vă jucați cu toate detaliile (nasturi, noduri, paiete) care focalizează atenția în altă parte decât pe piept.

Ce culori să porți când ai sânii mari?

Mergeți pe culori închise și monocrome pentru a nu atrage atenția asupra jumătății superioare a trunchiului. Și o dată pentru totdeauna renunțați la imprimeuri prea mari, care au un efect de mărire asupra bustului.

Ce materiale ar trebui să evitați atunci când aveți un bust mare?

De preferință, indicat ar fi să renunțați la țesăturile fine și cusăturile ușoare care se prind pe cusăturile sutienului și care se blochează acolo, dezvăluind umflături inestetice. Aceleași cauze, aceleași efecte, așa că ne luăm la revedere de la țesăturile prea întinse.

Ce greșeală trebuie evitată?

Este imperativ să alegeți un sutien de dimensiuni mari, adaptat morfologiei, cu o cupă suficient de încastrată și modelată. Cel mai rău: purtarea unui sutien care nu se potrivește cu adâncimea cupei și cu dimensiunea reală a pieptului.

  1. Rochia wrap care optimizează. Nimic nu este mai eficient decât efectul său de „inimă încrucișată” pentru a pune sânii în evidență.
  2. Sutienul care sculptează . Materialul său este studiat pentru a reduce volumul, fără a comprima, pentru un efect natural.
  3. Sacoul cu centură care se ajustează. Cel mai bun? Modele în stil kimono.
  4. Puloverul cu guler în ​​V care se descheie. Este gulerul perfect care lasă pieptul să „respire” fără să-l dezvăluie prea mult.
  5. Cerceii. Oricare ar fi modelul – colorat sau nu, cochet sau fantezist – vor ține departe privirea interlocutorul tău.

ARTICOLE SIMILARE

Irina Rimes, primul concert în Metaverse din România

Andreea Damian

Pedepsim proxeneții dar ce facem cu generalii, ofițerii, procurorii din jurul lor?

Dora Constantinovici

Concert Jean-Michel Jarre la Paris, de Revelion

Andreea Damian

Avertisment sumbru: Coronavirusul circulă mai rapid decât în primăvară

Andreea Damian

Care sunt concurenții de la „Te cunosc de undeva”. Schimbare totală în sezonul 17

Andreea Damian

Femeile empatice sunt ființe minunate dar își găsesc greu un partener. Iată 11 motive!

Andreea Damian

Scrie un comentariu