Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Mewing | Metoda de remodelare a fizionomiei care te scapă de bărbia dublă

Adio, bărbie dublă, care te deranjează și pe care ai vrea să o vezi dispărând! Cu tehnica mewing, nu vei avea nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a-ți schimba contururile feței.

Mewingul este o tehnică de beauty care foloește așezarea limbii pentru a modela linia maxilarului și fața. Este o tehnică din ce în ce mai populară pe site-urile de socializare, dar în prezent nu există dovezi științifice care să o susțină.

Datorită unei tinere americane care a postat un videoclip pe rețeaua de socializare Tik Tok, trucul a devenit viral, cu peste 8,8 milioane de vizualizări și aproape un milion de aprecieri.

@shanndv

Tip tip 👌🏽😂

♬ Girlfriend – Avril Lavigne

Ce este tehnica mewing?

Mewingul este o tehnică despre care unii oameni susțin că poate îmbunătăți estetica liniei maxilarului. Aceasta implică așezarea limbii pe cerul gurii, între molari, în timp ce închideți buzele și apropiați dinții. Sfatul este să mențineți limba în această poziție ori de câte ori gura este închisă până când devine o poziție normală. Beneficiile presupuse ale tehncii includ o linie maxilară bine definită și o aliniere îmbunătățită a bărbiei și nasului.

Rapoartele medicilor sugerează, de asemenea, că miwingul poate ajuta la rezolvarea:

apneei de somn
problemelor de respirație și de înghițire
tulburărilor de vorbire
disfuncției articulară temporomandibulară
sinuzitei

Mewing, metoda virală prezentată pe YouTube

Mewing a fost numit astfel după medicii ortodonți John Mew și fiul său, Mike Mew. Acesta din urmă este asociat cel mai mult cu popularitatea tehnicii mewing datorită video-urilor sale postate pe YouTube. În noiembrie 2018 Mike Mew a declarat că a fost exclus din cadrul Societății Britanice de Ortodonție din cauza postărilor sale pe YouTube. Acesta susține că liderii asociației i-au transmis că „declarațiile pe social media au indus în eroare sau au capacitatea de a induce în eroare pacienții și publicul”.

În ciuda acestei situații, fanii săi îi rămân fideli. Userii caută aici informații despre cum să-și modifice forma feței, să aibă pomeți mai pronunțați sau o linie a maxilarului mai bine definită. Tot aici, unii sceptici susțin că eventualele beneficii ale acestei tehnici trebuie dovedite științific. Alții își fac griji pentru faptul că mewing ar putea fi un simptom al dismorfofobiei. Această tulburare este definită ca fiind obsesia sau preocuparea exagerată pentru un defect fizic minor.

ARTICOLE SIMILARE

Din ce motiv Kim Kardashian nu mănâncă la aceeași masă cu copiii ei

Andreea Damian

Cum să arăți mai tânără: trucuri de la Halle Berry

Andreea Damian

În ce colțuri din lumea are succes Irina Rimes

Tabu Tabu

Gwyneth Paltrow – noua imagine Hugo Boss

Gestul incredibil făcut de Inna de ziua ei

Tabu Tabu

Primul român „cipat”, un cunoscut prezentator TV: „Vai, o să ajungi în iad. De acum ești însemnat de diavol!”

Andreea Damian

Scrie un comentariu