Tabu
LIFESTYLE

Cum sa te mariti pana la 30 de ani

Daca nu ai inca 30 de ani, dar ai vazut urmatoarele filme : ‘The Proposal’, ‘The Ugly Truth’, ‘The Notebook’, ‘Leap Year’ sau ‘A Very Long Engagement’ verdictul este urmatorul: trebuie sa te mariti. Partea cea mai rea este ca trebuie pentru ca vrei. Poate nu ti-ai dat seama, dar vrei.

Acum ca am stabilit ce vrei, este timpul sa stabilim si cum vei face asta. Ca intr-o ramificatie suficient de stiintifica pentru a fi mentionata in cazul unei situatii atat de idealise cum este casatoria, vom spune ca exista un arbore al maritisului. Un arbore cu doua ramuri. Da, ai inteles, trunchiul este reprezentat de tine care vrei sa te mariti.

Acest arbore are doua ramuri. Zi merci, cu cat mai multe cu atat mai complicat. Vei vedea.

Deci prima ramura si cea mai simpla, este aceea ca vrei sa te mariti si in principiu ai si cu cine, pentru ca esti anagajata intr-o relatie care s-ar putea preta la asa ceva. De aici nu pot rezulta decat doua situatii : una in care el sa vrea si atunci ti-ai atins scopul inainte sa apara genericul de sfarsit de la ‘Serendipity’ si cealalta in care el sa nu vrea si atunci va trebui sa-l convingi prin metodele clasice pe care cu siguranta pana acum le-ai ignorat :
–    ii spui ca i-a albit parul (adica e suficient de in varsta ca sa devina si matur) ;
–    programezi cat mai multe intalniri cu cupluri fericite ca sa vada ce pierde ;
–    devii cea mai buna prietena a surorii lui ;
–    il faci dependent de prajitura ta cu cirese ;
–    si ceea ce este ESENTIAL : nu vei admite niciodata ca vrei sa te mariti.

Nu ai cum sa dai gres.

Dar sa ne intoarcem la cea de a doua ramura a arborelui dorintei tale de a te marita. Aici lucrurile se complica putin, dar numai aparent. Vrei sa te mariti, dar momentan, in afara de flirturile care te mentin in forma, nu ai nicio relatie stabila. Concluzia care rezulta este ca trebuie sa intri intr-o relatie. Spun ca e mai greu pentru ca daca ai deja aproape de 30 de ani, va trebui sa te misti repede. Altfel te vei inscrie pe ramura fara intoarcere a fetelor batrane.

Dar o data ce am stabilit ce vrei, iti va fi usor sa renunti la flirturi si sa devii tu insati o persoana matura. Daca ai noroc si intalnesti un barabat care are aceleasi intentii ca si tine, iti vei atinge scopul pana sa termini de vazut prima serie din ‘Grey’s Anatomy’.

Daca insa dai peste un barbat care nu vrea, fie il schimbi repede ca sa nu pierzi timpul, fie il determini sa vrea. Iar ca sa il determini sa vrea, am stabilit deja ce trebuie sa faci.

ARTICOLE SIMILARE

ABSOLUT Philipp Plein

realitatea

“Bunica a fost de vina!” spune un martor al tragediei lui IONUT

Top trei destinatii departe de urban, dar numai bune de vizitat!

realitatea

Circulația pe Transfăgărășan, redeschisă. Recomandările CNAIR

Andreea Damian

Campanie controversată: Degetul arătător ridicat pentru toți cei fără mască

Tabu Tabu

Gabriela Vrânceanu Firea și Simona Gherghe își lansează primul album

realitatea

Scrie un comentariu