Tabu
LIFESTYLE

Cum sa te uiti la TV fara sa iti pierzi mintile

  1. Uita-te la lucruri amuzante. Si prin asta nu inteleg aventurile Marianei Moculescu cu Nikita, difuzate pe toate posturile romanesti in emisiuni de mare rating. Se califica drept amuzante reluarile de seriale precum Friends, daca simti nevoia, iar daca vrei ceva care sa frizeze absurdul si sa fie ridicol pana la sublim, Burlacul sau aproape orice alt reality show romanesc te vor satisface pe deplin.
  2. Gaseste cateva emisiuni pe care sa le urmaresti cu placere si din care sa si inveti cate ceva. Top Gear este tot timpul o alegere buna, mult mai amuzanta decat pare cand stii ca este vorba despre masini. In plus, prietenul tau va fi extrem de incantat de noile tale cunostinte despre cel mai nou model Bugatti. In aceeasi categorie intra si Extreme Survival.
  3. Daca ai o dispozitie melancolica pe care vrei sa ti-o cultivi cu orice prêt, adu-ti aminte ca ruleaza, in reluare, Grey’s Anatomy. In fiecare noapte ai ocazia sa plangi de cel putin doua ori: televiziunea romana difuzeaza cate doua episoade.
  4. Urmareste emisiuni inteligente. Ai crede ca nu mai exista asa ceva, dar Profesionistii este cel mai bun exemplu. Daca simti nevoia sa te updatezi, urmareste stiri inteligente. Dar pe CNN sau alte posturi la fel de respectabile.
  5. Uita-te la sport. Vorbesc serios. In felul acesta, sansele de a te enerva pentru ca vedetele din seriale sunt prea slabe sau arata prea bine se reduc foarte mult. La fel si enervarea cauzata de nesfarsite talk show-uri pe teme politice. In plus, un campionat de orice sport urmarit cu pasiune te poate motiva sa faci mai multa miscare.

ARTICOLE SIMILARE

Romanca ALINA – printre cele mai ieftine virgine iesite la vanzare! TOP 10

realitatea

Modelul cu proteză bionică s-a căsătorit. Cum arată mireasa cu braț de aur

Andreea Damian

Schimbare radicala de look pentru Alexandra Stan!

DOMINIC ANDREI, fiul Antoniei si al lui Velea – prima sedinta FOTO

realitatea

Divortul a inceput s-o coste scump! Unde s-a mutat Valentina dupa separarea de Boureanu FOTO

Cele mai tari cadouri hi-tech pe care sa le oferi la un majorat

realitatea

Scrie un comentariu