Tabu
Image default
LIFESTYLE

Cum sa-ti pozitionezi patul in concordanta cu regulile Feng Shui

Dormitoarele sunt foarte importante in feng shui, din motive evidente. Patul si dormitorul trebuie sa aiba un feng shui bun pentru a-ti sustine energia personala. De asemenea, modul in care este pozitionat patul poate stimula sau inhiba dragostea ori vindecarea. Asa-i ca nu credeai ca o simpla piesa de mobilier poarta atata responsabilitate?

Regulile feng shuiului sunt destul de usor de implementat, insa plasarea patului astfel incat sa se supuna acestora poate fi o adevarata provocare.

  • Examineaza-ti dormitorul si vezi daca poti plasa patul in locul feng shui ideal pentru patul tau-asa-numita pozitie de comanda. Aceasta se afla dincolo de usa, mai exact pe linia diagonala a

Cu alte cuvinte, trebuie sa vezi usa atunci cand stai in pat, insa in niciun caz sa fii pe aceeasi linie cu ea.

  • Un perete puternic de care patul sa fie sprijinit este foarte important pentru a amenaja dormitorul in stil feng-shui. Acest lucru creeaza o energie protectoare intensa si stimuleaza creativitatea.
  • In masura in care acest lucru este posibil, incearca sa nu iti asezi patul astfel incat sa dormi cu capul la fereastra. In aceasta zona, energia tinde sa se negativizeze deoarece nu are niciun un sprijin adecvat, nici protectie.
  • Un alt lucru pe care sa il ai in vedere pentru a beneficia de magia feng shui este ca trebuie sa pastrezi un echilibru energetic. Pentru camera de dormit, starea de echilibru este usor de atins: trebuie doar sa te asiguri ca ai acces catre pat din ambele parti ale sale. Eventual, poti aseza si cate o noptiera de o parte si de cealalta a patului.
  • Urmatorul pas este sa verfici ca nu cumva sa existe obiecte cu unghiuri ascutite indreptate catre tine. Aceasta regula care se numeste Sha Chi ataca energia si are drept surse diferite unghiuri din perete sau colturi ascutite ale mobilierului din apropiere. In fengshui, liniile curbate simbolizeaza si atrag pacea, asa ca foloseste obiecte ori piese de mobila structurate astfel.
  • Este intotdeauna inteligent sa iti pozitionezi patul departe de peretii pe care sau langa care sunt asezate aparate electrice (PC, TV etc). Si mai bine, atat pentru feng shui dar si pentru sanatate este sa nu pastrezi deloc aparate de acest fel in dormitorul tau, pentru ca ar putea sa iti blocheze starea de relaxare pe care ar trebui sa o dobandesti in aceasta camera a casei.
  • Ai grija ca, atunci cand dormi ori pur si simplu stai in pat, sa nu ai niciun obiect agatatat. Acest lucru ar fi unul negativ pentru feng shui.
  • Acorda atentie aspectului legat de oglinzile pe care le ai in camera unde dormi. O oglinda asezata in fata patului nu este deloc o idee buna deoarece epuizeaza energia atunci cand ai nevoie cel mai mult de ea, adica in timpului somnului, pentru regenerare.

Alege unul dintre modelele de paturi existente si apoi amenajeaza-ti dormitorul in stil Feng Shui!

Sursa: https://fengshuinexus.com

 

ARTICOLE SIMILARE

“Bebeluşa” Ioana şi-a schimbat infatisarea! Incredibil cum poate să arate!

Scandal la “Vocea Romaniei”! “Smiley e aici pentru a juriza sau sa agate gagici?”

Dorinţa de a avea dantura perfecta l-a ucis pe Adrian Pintea! FOTO SOCANT

Un prânz chinezesc conține un pahar de grăsime

realitatea

Maruta si-a batut joc, in direct, de Bianca Rus! “Tu ai luat ceva inainte sa vii in emisiune? O palinca? Kilogramele alea sunt tot pe tine”

TOPUL BANCURILOR despre Mihaela Radulescu si relatia cu Felix feat. Andreea Marin

realitatea

1 comentariu

Puterea energetica a pietrelor sau cristaloterapia | Poezie si literatura Blog poezie 12 February 2018 at 2:38

[…] beneficiilor dorite a fi obtinute prin intermediul unor astfel de practici precum cristaloterapia, amenajarea spatiului dupa criteriile Feng Shui sau ale oricarui fel de incercare de comunicare cu energiile neperceptibile, vine in directa […]

Răspunde

Scrie un comentariu