Tabu
Image default
LIFESTYLE

Daciana Sârbu spune adevarul despre PRODUSELE BIO DIN ROMÂNIA

Europarlamentarul PSD Daciana Sârbu speră că în viitorul apropiat se va ajunge la o scădere a TVA la produsele bio, pentru a încuraja alimentaţia sănătoasă. (VEZI SI AICI)

Un alt motiv pentru care ea îşi doreşte asta este şi încurajarea celor care vor să investească în astfel de culturi.

“Am susţinut cu toată convingerea şi sper că ajungem la scăderea TVA la produsele bio tocmai să încurajăm o alimentaţie sănătoasă şi să reuşim să le scădem preţul. Am avut o creştere, suntem pe locul doi în Europa la creşterea suprafeţei de exploatare agricolă a produselor bio şi cred că această reducere a TVA va încuraja în continuare oamenii să investească în acest sector”, a declarat Daciana Sârbu, conform Agerpres.

Întrebată cum comentează acuzaţiile europarlamentarului PDL Elena Băsescu, care a susţinut că premierul Victor Ponta sprijină reducerea TVA la produsele bio pentru a face campanie soţiei sale, Daciana Sârbu a refuzat să intre într-o polemică pentru “a nu face şi mai rău acestui sector”.

Aceasta a încurajat consumatorii să aibă încredere în autenticitatea produselor bio din magazine. “Nu ar trebui să aibă suspiciuni, pentru că odată ce au ajuns în magazine sunt produse controlate.”

ARTICOLE SIMILARE

Alarma HIV pe litoral! O fata de 13 ani imprastie SIDA!

Jurnalul unei insotitoare de bord: New York – orasul fiecaruia dintre noi

realitatea

Cum sa fii sincera fara sa jignesti

realitatea

Inca o vedeta concediata de la Antena 1! AFLA CINE!

realitatea

Luciu si-a schimbat look-ul! S-a tuns pentru prima prima dată in 7 ani

Incredibil! BIANCA se marita cu MARIUS MOGA!

Scrie un comentariu