Home > Lifestyle > Dan Bittman: «Nu mai am loc de familia Brenciu». Scandal între fostul şi actualul jurat de la «X-Factor»

Dan Bittman: «Nu mai am loc de familia Brenciu». Scandal între fostul şi actualul jurat de la «X-Factor»

Începe războiul greilor în televiziune! De trei săptămâni, de când Horia Brenciu şi iubita lui, Alice Dumitrescu, au revenit la Antena 1, Dan Bitman se vede ameninţat şi nu mai e sigur de locul lui în juriul emisiunii “X-Factor”.

Piaţa media ne oferă din nou surprize. Momentan liber de contract, Dan Bitman (52 de ani), solistul trupei Holograf, a povestit pentru Click! că nu se ştie niciodată ce ar putea urma în cariera sa de prezentator TV.

bittman

El consideră că scaunul său de jurat la “X-Factor” e deja ocupat de Horia Brenciu (42 de ani), dar nu exclude varianta de a face o rocadă cu acesta la PRO TV: “E clar că nu mai am loc la Antena 1, după ce a venit toată familia Brenciu la postul din Băneasa. Dar este posibil să aveţi parte de o surpriză în sezonul de toamnă al televiziunilor. Poate îl veţi vedea pe Brenciu la masa juriului de la „X-Factor”, iar pe mine la “Vocea copiilor” de la PRO TV. Nu se ştie niciodată. Am observat că cei de la Pro TV au o creştere mare de audienţă şi de public în ultima vreme. Oricum, orice s-ar întâmpla, noi facem ce ştim mai bine, adică vom cânta în continuare pentru fanii noştri”, a spus solistul.

Articole asemanatoare
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger a fost dată afară din juriul X Factor. Cine o va înlocui?
…Si sotia lui BRENCIU data afara de la Antena 1!
Alt SHOW de la Antena 1 suspendat! O multime de vedete au ramas fara job!
1-0! Razboi pe bani intre BANICA JR si BRENCIU

Comenteaza acest articol

Dan Bittman: «Nu mai am loc de familia Brenciu». Scandal între fostul şi actualul jurat de la «X-Factor»

by   1 min
0