Tabu
Image default
LIFESTYLE

Dan Bittman: «Nu mai am loc de familia Brenciu». Scandal între fostul şi actualul jurat de la «X-Factor»

Începe războiul greilor în televiziune! De trei săptămâni, de când Horia Brenciu şi iubita lui, Alice Dumitrescu, au revenit la Antena 1, Dan Bitman se vede ameninţat şi nu mai e sigur de locul lui în juriul emisiunii “X-Factor”.

Piaţa media ne oferă din nou surprize. Momentan liber de contract, Dan Bitman (52 de ani), solistul trupei Holograf, a povestit pentru Click! că nu se ştie niciodată ce ar putea urma în cariera sa de prezentator TV.

bittman

El consideră că scaunul său de jurat la “X-Factor” e deja ocupat de Horia Brenciu (42 de ani), dar nu exclude varianta de a face o rocadă cu acesta la PRO TV: “E clar că nu mai am loc la Antena 1, după ce a venit toată familia Brenciu la postul din Băneasa. Dar este posibil să aveţi parte de o surpriză în sezonul de toamnă al televiziunilor. Poate îl veţi vedea pe Brenciu la masa juriului de la „X-Factor”, iar pe mine la “Vocea copiilor” de la PRO TV. Nu se ştie niciodată. Am observat că cei de la Pro TV au o creştere mare de audienţă şi de public în ultima vreme. Oricum, orice s-ar întâmpla, noi facem ce ştim mai bine, adică vom cânta în continuare pentru fanii noştri”, a spus solistul.

ARTICOLE SIMILARE

Are 35 de ani şi 2 copii, dar arată senzaţional! Cine e vedeta

Din secretele pescuitului vara – Cea mai relaxantă activitate recreativă în aer liber

Andreea Damian

Adela Popescu a slabit 5 kilograme in doua luni! Afla ce regim a urmat

O noua lovitura : HUIDU SR. divorteaza

Prima declaraţie a lui Boureanu după vizita lui Pelinel la închisoare la Borcea

Mai sexy ca oricand! Andreea Esca si-a uimit fanii pe Facebook

Scrie un comentariu