Home > Lifestyle > Inselata si apoi parasita, Octavia Geamanu a fost stearsa din noul clip Directia 5, trupa lui Marian Ionescu

Inselata si apoi parasita, Octavia Geamanu a fost stearsa din noul clip Directia 5, trupa lui Marian Ionescu

Dupa ce a acceptat umilinta dupa umilinta din partea logodnicului infidel, Marian Ionescu, stirista Octavia Geamanu si-a incasat lovitura de gratie: a fost stearsa din noul clip Directia 5, in care aparea cu Don Juan-ul de 54 de ani.

Daca in urma cu vreo trei saptamani nu-si mai incapea in piele de fericire gandindu-se ca va aparea in noul videoclip al formatiei Directia 5 si posta fotografii chiar de la filmari, alaturi, desigur, de infidelul Marian Ionescu, stirista Octavia Geamanu a incasat acum o noua umilinta.

octavia 2
Ea vine, in mod deloc surprinzator tot din partea lui Ionescu, basistul trupei, fostul ei iubit si, din ce se auzea, barbatul cu care trebuia sa se marite chiar vara aceasta.

Marian Ionescu nu s-a multumit, insa, doar sa-i dea papucii femeii despre care a marturisit chiar el ca l-a cerut in casatorie in urma cu cinci luni, ci a ales sa-i aplice si o lovitura decisiva.

Astfel, desi o invitase sa apara in noul videoclip al formatiei Directia 5, “De ce iubim”, Marian Ionescu a cerut ca Octavia sa fie “stearsa” din toate cadrele.

Articole asemanatoare
Ce draguta este sora Octaviei Geamanu!
Octavia Geamanu si Marian Ionescu s-au logodit!
Nuntă neaşteptată! Marian Ionescu si ştirista Octavia Geamănu se căsătoresc!

Comenteaza acest articol

Inselata si apoi parasita, Octavia Geamanu a fost stearsa din noul clip Directia 5, trupa lui Marian Ionescu

by realitatea   1 min
0