Home > Lifestyle > Dana Rogoz, şomeră după concediul de maternitate!

Dana Rogoz, şomeră după concediul de maternitate!

In urmă cu trei luni, Dana Rogoz (28 de ani) a devenit mămica unui băieţel. Inainte sa intre in concediu maternel, ea prezenta o emisiune cu mare succes peste hotare, „De suflet”, la PRO TV International.

Conform click.ro, luna trecută, o dată cu disponibilizările masive din trust, simpatica prezentatoare a fost şi ea pusă pe liber şi astfel a rămas fără emisiunea pe care o realiza de şase ani. Şefii din PRO TV încă mai discută dacă emisiunea se va mai difuza la toamnă.

De aceeaşi soartă a avut parte şi Diana Dumitrescu (30 de ani). Frumoasa actriţă a înlocuit-o pe Rogoz când aceasta a intrat în concediu de maternitate, însă, după încheierea emisiunii a început să dea din coate pentru un nou loc de muncă. Se pare că fosta soţie a lui Ducu Ion este în negocieri cu turcii de la Kanal D.

Articole asemanatoare
Dana Rogoz
Dana Rogoz a născut! Ce nume a ales pentru fetița ei
Mai are puțin și naște dar Dana Rogoz nu are stare deloc
dana-rogoz
Dana Rogoz, mesaj emoționant pentru că nu poate merge la mormântul tatălui ei
Cum arată camera viitorului copil al Danei Rogoz

1 Response

  1. ana

    cine si-a batut joc si de voi? credeam ca doar click are “ziaristi” scoliti la Spiru?!? daca o emisiune se inchide inseamna ca prezentatorul respectiv devine somer? cat timp tine concediul de maternitate, nu se poate disponibiliza nimeni de nicaieri si copilul Danei abia are 3 luni- “ziarista” care a initiat aceasta stire mincinoasa este mama Omida de stie ce va fi peste 1-2 ani?!?

Comenteaza acest articol

Dana Rogoz, şomeră după concediul de maternitate!

by   1 min
1