Home > Lifestyle > Dani Oţil e convins că o să moară de tânăr și și-a aranjat și înmormântarea!

Dani Oţil e convins că o să moară de tânăr și și-a aranjat și înmormântarea!

Dani Oţil nu poate sta cuminte nici măcar o secundă, pentru că, spune el, adrenalina nu-i dă pace. Aşa că, dacă nu este prezent la campionatele de motociclism, îl vedem practicând alte sporturi extreme. Conştient că se expune unor reale pericole, Dani e convins că nu va muri în patul lui.

Mihaela Rădulescu (44 de ani) are mari emoţii pentru iubitul ei, Dani (33 de ani), şi, de fiecare dată când acesta participă la concursuri de enduro, ea se roagă ca el să scape nevătămat.

Conform Libertatea.ro, Dani poartă la piept, în timpul competiţiilor, pe post de talisman, fotografia Mihaelei, iar toate trofeele pe care le obţine i le dedică muzei sale.

Zilele trecute, într-un moment de maximă sinceritate, el le-a făcut prietenilor o confesiune macabră: “O să mor tânăr, mi-am trăit viaţa, nu vreau să ajung în baston!”. Ca şi cum nu şi-a alertat suficient apropiaţii, Dani Oţil are şi câteva dorinţe legate de înmormântare: “Ne-a zis că vrea să fie îngropat în haine de motociclist, cu o cască pe cap, nicidecum în haine de ginerică. Iar sicriul trebuie să aibă aer condiţionat”, a dezvăluit un amic de-al lui.

Articole asemanatoare
Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU
Mihaela Radulescu desfiintata: “Obisnuita cu parasuta!”
DANI OTIL se insoara! Cu o femeie mai tanara ca el (FOTO)!
MIHAELA RADULESCU – abandonata de Felix! Se insoara cu o fosta iubita! GALERIE FOTO cu femeia pentru care a fost parasita Mihaela

Loading...

Comenteaza acest articol

Dani Oţil e convins că o să moară de tânăr și și-a aranjat și înmormântarea!

by   1 min
0