Tabu
Image default
CULTURE

DANIELA CRUDU nu mai e asistenta lui Capatos! Vezi ce post a primit!

Daniela Crudu trece prin mari emotii. Ba e dată afară din emisiunea „Un show păcătos”, ba e salvată de şeful ei Dan Capatos. În ultimele săptămâni, Daniela Crudu (23 de ani) a avut ceva emoţii în ceea ce priveşte locul ei de muncă. Iar ieri a mai avut un şoc: a aflat că nu va mai fi asistenta lui Capatos în noul sezon al emisiunii de la Antena 1, dupa cu informeaza www.click.ro .

Cu doar câteva săptămâni înainte de revenirea pe micul ecran, Daniela a aflat că nu va mai face parte din echipa „Un show păcătos”. De vină a fost, se pare, scandalul cu iubitul ei fotbalist, Mihai Costea. Apoi, Dan Capatos, prezentatorul emisiunii, a reuşit să-şi salveze asistenta de la concediere. Pe perioada verii, Daniela Crudu a prezentat o emisiune, „Comedia de la 5″, timp în care a demonstrat că poate face mai mult decât să stea pe un scaun picior peste picior şi să zâmbească la cadru.

A îmbrăcat fel de fel de costume şi a intrat în pielea unor personaje. Deşi nu are studii de actorie, Daniela s-a descurcat foarte bine, aşa că a şi fost răsplătită. De luni, ea va încasa mai mult decât salariul de asistentă tv, de 800 de euro, căci va avea un rol mai important în emisiunea lui Dan Capatos. Ea va prezenta un jurnal de ştiri mondene. Primul job al Danielei a fost ca dansatoare topless în cluburi de noapte. În televiziune a debutat ca „vecină” în matinalul „’Neatza cu Răzvan şi Dani”, show de unde a fost dată afară în urma scandalului sexual cu Leo de la Strehaia, care susţinea că i-a dat 10.000 de euro pentru favoruri (dar, in realitate, ii trimisese numai 5.000 RON prin ordin de plata). Acesta este momentul când a intrat în echipa „păcătoasă” a emisiunii lui Dan Capatos.

Emisiunea „Un show păcătos” revine de luni la Antena 1, cu începere de la orele 22.30. Dan Capatos are un platou nou-nouţ, în care trustul Intact a investit mii de euro.

Studioul imită unu la unu un club de noapte, de unde nu poate lipsi un DJ. Acesta din urmă va fi „interpretat” de Silviu Andrei. Alături de Dan Capatos, în noul sezon al emisiunii va mai fi şi comediantul Cătălin Bordea.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

J. K. Simmons: “Un rol negativ interesant este intotdeauna distractiv.”

realitatea

Cantat, liderul Noir Desire interzis la festivalurile de muzică din vară

Dora Constantinovici

Sărbătoritul zilei

realitatea

Matthew McConaughey, disperat să joace într-un film biografic despre cascadorul Evel Knievel

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

5 vedete despre care se presupune ca ar avea silicoane

realitatea

Scrie un comentariu