Tabu
CULTURESlider

Câștigător Survivor România 2023. Cine a luat premiul de 100.000 de euro

Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023, miercuri, și premiul de 100.000 de euro. Ultima bătălie din acest sezon s-a dat între finaliștii Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan.

5 luni departe de casă, de familie, de prieteni, de mâncare și confort, însă toate au fost cu folos! Dan Ursa a fost cel mai puternic și a câștigat titlul de marele supraviețuitor al ediției 2023 Survivor România!

„Sunt mândru de mine și de susținătorii mei! Am încredere în mine, asta simt!”, a spus Dan Ursa după ce a câștigat Survivor România.

Imagine

Carmen Grebenișan a fost eliminată după prima sesiune de voturi.

„Știu că mai era un pas. Ce am muncit nu poate să ia nimeni. Mă bucur pentru amândoi! Dan chiar merită. Vă respect din cale afară de tare. Meritați tot ce e mai bun. Amândoi! Vă doresc succes mai departe”, a spus Carmen Grebenișan atunci când a aflat că este eliminată.

La începutul lunii ianuarie 2023, 24 de curajoși pășeau pentru prima dată în Republica Dominicană, urmând ca de-a lungul competiției să apară și alte personalități pregătite pentru a lupta în cel mai puternic show de supraviețuire. Acum, după multe probe dificile, momente tensionate, emoționante sau amuzante, doar 3 concurenți au reușit să se califice în Finală: Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei de 28 aprilie

realitatea

HBO a lansat primele imagini din ultimul sezon Game of Thrones

Andreea Damian

Un melc a creat haos în Japonia: 12.000 de persoane afectate

Andreea Damian

Drama uneia dintre cele mai frumoase femei din lume: „Sunt cu un picior în mormânt!”

Andreea Damian

A murit MIRCEA STOIAN! O mare figura a televiziunii a disparut!

Fundația înființată în memoria lui Avicii va sprijini oamenii cu afecțiuni mintale

Andreea Damian

Scrie un comentariu