Tabu
Image default
CULTURESlider

Câștigător Survivor România 2023. Cine a luat premiul de 100.000 de euro

Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023, miercuri, și premiul de 100.000 de euro. Ultima bătălie din acest sezon s-a dat între finaliștii Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan.

5 luni departe de casă, de familie, de prieteni, de mâncare și confort, însă toate au fost cu folos! Dan Ursa a fost cel mai puternic și a câștigat titlul de marele supraviețuitor al ediției 2023 Survivor România!

„Sunt mândru de mine și de susținătorii mei! Am încredere în mine, asta simt!”, a spus Dan Ursa după ce a câștigat Survivor România.

Imagine

Carmen Grebenișan a fost eliminată după prima sesiune de voturi.

„Știu că mai era un pas. Ce am muncit nu poate să ia nimeni. Mă bucur pentru amândoi! Dan chiar merită. Vă respect din cale afară de tare. Meritați tot ce e mai bun. Amândoi! Vă doresc succes mai departe”, a spus Carmen Grebenișan atunci când a aflat că este eliminată.

La începutul lunii ianuarie 2023, 24 de curajoși pășeau pentru prima dată în Republica Dominicană, urmând ca de-a lungul competiției să apară și alte personalități pregătite pentru a lupta în cel mai puternic show de supraviețuire. Acum, după multe probe dificile, momente tensionate, emoționante sau amuzante, doar 3 concurenți au reușit să se califice în Finală: Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cele 4 zodii care îți vor frânge inima într-o relație

Andreea Damian

Glamour cu distanțare socială. Cele mai frumoase ținute de la Premiile Oscar

Andreea Damian

Globurile de Aur 2020: Marii câștigători ai galei

Andreea Damian

Lisa Marie Presley, unica fiică a lui Elvis Presley, a murit. Avea 54 de ani

Andreea Damian

Premiile Oscar 2021. „Nomadland”, cel mai bun film. Lista câștigătorilor

Andreea Damian

Mitzah Bricard a fost muza lui Christian Dior?

realitatea

Scrie un comentariu