Home > Lifestyle > Darul de Craciun pentru o romanca frumoasa si celebra: DIVORTUL!

Darul de Craciun pentru o romanca frumoasa si celebra: DIVORTUL!

Ceea ce era de asteptat, chiar s-a intamplat! Nu e de ajuns sa fii frumoasa si celebra pentru a-ti putea pastra casnicia si barbatul iubit… Zvonurile, din pacate, s-au confirmat si Diana Munteanu a divortat de fostul fotabalist – acum antrenor – Claudiu Niculescu (38 ani).  Diana, despre care presa a spus ca a avut si o scurta aventura cu Enrique Iglesias, a scris pe Facebook ca divortul a avut deja loc. Claudiu Niculescu era antrenor la CS Mioveni si separarea le-a fost fatala celor doi soti. Ca sa se insoare cu Diana in 2007, cu care are un baiat, Claudiu a divortat de prima lui sotie, cu care avea doi copii. Inaintea Dianei, pe cand evolua la Dinamo, Claudiu a mai avut o relatie cu o tanara ziarista…

Iata ce a scris Diana pe Facebook: “Dragii mei prieteni, In viata mea a avut loc, recent, un eveniment pe care decid sa vi-l fac cunoscut si voua, celor care mi-ati fost mereu alaturi si care m-ati urmarit fidel in toate proiectele mele profesionale. Asadar, am hotarat, acum ceva vreme, ca dupa aproape opt ani de casnicie, Claudiu Niculescu si cu mine sa punem capat relatiei noastre. Au fost opt ani buni, frumosi, plini de multe realizari, cea mai importanta dintre toate fiind, desigur, David, fiul nostru de cinci ani și jumătate. Noi doi vom avea grija deopotriva de educatia si cresterea lui, in continuare”, a scris Diana astăzi pe Facebook.

Aceasta a adăugat: “Adaug, totodată, faptul că aceasta este si va fi unica noastra declaratie pe acest subiect.Toate celelalte detalii ale separării noastre tin de zona extrem de intima a familiei si alegem sa le lasam acolo.Va rugam, deci, din suflet, sa ne intelegeti si acceptati decizia si va multumim anticipat pentru asta”.

Articole asemanatoare
victoria raileanu si coonrad mericoffer
Încă un DIVORȚ în showbiz. Și-au spus „adio” după 7 ani de iubire
claudia ghitulescu la dubai
Ce sexy e Claudia Ghițulescu după divorț. Ce a făcut vedetă în luna lui mărțișor
pink
Mariajul lui Pink, „pe butuci” din cauza carierei
DIANA MUNTEANU divorteaza pentru ca sotul ei are o aventura! Afla cu cine!

Comenteaza acest articol

Darul de Craciun pentru o romanca frumoasa si celebra: DIVORTUL!

by   1 min
0