Home > Lifestyle > Cum să faci față fizic și financiar petrecerilor de iarnă

Cum să faci față fizic și financiar petrecerilor de iarnă

Sărbătorile de iarnă nu înseamnă numai Crăciunul și Revelionul, ci toate zilele de aniversare a numelui, și sfinți sunt mulți, de la Mihail și Gavril și Andrei în noiembrie, până la Nicolae, în decembrie, și Vasile și Ion în ianuarie.
În afară de cadourile de rigoare mai sunt petrecerile, pregătirile aferente, febra cadourilor de Crăciun și grija ținutei de Revelion. Practic ai aproape trei luni care te vor ține în priză iar tu trebuie să le faci față ca o adevărată divă.

În primul rând poți să faci o listă cu toate numele prietenilor și cunoscuților care au numele de mai sus. Nu trebuie să le cumperi cadouri tuturor – doar celor foarte apropiați. Cunoscuții vor primi doar urări – ai de ales prin banalele sms-uri sau emailuri, sau să le trimiți felicitări, prin Poșta Română cea eternă și fascinantă. E mult mai chic. La fel ar trebui să procedezi și cu felicitările de Crăciun și Anul Nou. SMS-urile sunt agasante, deja mă gândesc cu groază la acele texte fără sfârșit care-mi sufocă telefonul, în fiecare an. Fă-ți provizii de pe acum de felicitări, scrie-le și pregătește-le ca să le trimiți din timp.

Dacă ești invitată la o petrecere onomastică, fă o selecție cu grijă. Nu le poți onora pe toate, cum spuneam, doar pe cele ale prietenilor foarte buni. Ca și sugestii de cadouri : o sticlă de vin bun, un DVD cu un concert, un film sau o carte sunt de ajuns.
Pentru că ai multe cadouri de cumpărat și se știe că ianuarie este cea mai recesionistă lună din an poți achiziționa de pe acum cadourile pentru cei născuți sau aniversați în prima lună din an, ca să stai liniștită.

Nu te stresa foarte mult, ocupă-te de capitolul cadouri relaxată, și nu uita să te menajezi cât poți de mult. Nu vrei să fii obosită și fără chef la cele mai importante petreceri ale anului, și aici mă refer la seara de Revelion, în care trebuie să fii ravisantă !
Succes și petreceri frumoase !

Articole asemanatoare
Sfaturi (simple) pentru a evita certurile politice de la masa de Crăciun și Revelion
concentrare
10 sfaturi practice pentru îmbunătățirea concentrării
beauty
Inspiră-te din tendințele de beauty ale anului 2018 pentru un look îndrăzneț de Revelion
Elle Macpherson
Elle Macpherson, sfaturi de dietă și sport pentru femeile de peste 50 de ani

Comenteaza acest articol

Cum să faci față fizic și financiar petrecerilor de iarnă

by realitatea   1 min
0