Tabu
Image default
CULTURE

Sărbătoritul zilei

Demi Moore s-a născut pe 11 noiembrie 1962 în Roswell, New Mexico. Numele ei din buletin este Demetria, inspirația în acest sens venindu-i mamei ei după ce a văzut într-o vitrină un produs de înfrumusețare cu acest nume. Nu știm dacă faptul că a venit pe lume în statul extratereștrilor a avut vreun efect asupra ei, cert e că momentan putem spune despre ea că face parte din familia regală de la Hollywood.

Leonardo DiCaprio s-a născut tot pe 11 noiembrie, dar în 1974 în Los Angeles. A fost talentat de mic, rolurile lui adolescentine din This Boy’s Life și What’s Eating Gilbert Grape aducându-i critici impresionante și nominalizări la Globul de aur și Oscar. Din păcate nu a luat Oscarul nici până în ziua de azi, dar se consolează cu faptul că e actorul preferat al lui Scorsese care nu face niciun film fără să-i dea rolul principal.

Pe 11 noiembrie 1964 a venit pe lume Calista Flockhart în Freeport, Illinois. Deși a mâncat bine de mică, mama ei era director executiv la Kraft Foods, ea a rămas slabă și suspectată de anorexie până în ziua de azi, ceea ce nu înseamnă că nu e drăguță. Pe marile ecrane n-a făcut cine știe ce vâlvă, dar la tv… a rupt! O cunoaște tot globul pământesc după rolurile din Ally McBeal și Brothers & Sisters.

Tot azi s-au mai născut Dostoiesvski, Paul Signac, Kurt Vonnegut, Mircea Dinescu, Stanley Tucci și eu!

ARTICOLE SIMILARE

S.U.A.: Statuia gigantică și „obraznică” a lui Marilyn Monroe e subiectul unei controverse

Ciocîrlan

Dan Bălan, pe primul loc în clasamentul Billboard cu “Live Your Life”, remixul piesei “Dragostea din tei”

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Avocado-ul mexican este noua marfă criminală din lume

realitatea

Cum arată Samjiyon, „utopia socialismului”, orașul pe care Kim Jong-un l-a reconstruit din temelii

Andreea Damian

Netflix | Ce vedem nou în martie

Andreea Damian

Scrie un comentariu