Home > Lifestyle > Iubitul secret al SIMONEI HALEP: de ce familia jucatoarei ameninta!

Iubitul secret al SIMONEI HALEP: de ce familia jucatoarei ameninta!

simona halep

Simona Halep este în centrul unui scandal legat de unul dintre foştii ei antrenori. Simona ar fi avut o relaţie cu unul dintre antrenorii ei, Andrei Mlendea, înainte de colaborarea cu Adrian Marcu. Bomba a fost aruncată de primul antrenor al Simonei Halep, Ion Stan. Imediat după dezvăluirile antrenorului, familia Simonei Halep a luat legătura cu Ion Stan.

”Nu vreau să mai spun nimic de Simona, nu ştiu de ce îi deranjează atît de mult. Nu vreau să mă cert cu machedonii. Am vorbit cu machedonii (n.r. familia Simonei Halep), mi-au transmis că nu e bine să pomenesc de Simona. Nu mi-e frică, dar gata”, a declarat Ion Stan, conform www.ziare.com.

Ion Stan, primul antrenor al Simonei Halep, a povestit şi ultima întîlnire pe care a avut-o cu sportiva. ‘‘M-am întîlnit acum un an şi jumătate. Mi-a adus o sticlă de coniac din ăla românesc. Nu m-am supărat, dar nu asta îi aduci unui fost antrenor”, a declarat Stan.

Conform primului antrenor, Andrei Mlendea a fost concediat de tatal Simonei Halep, atunci cand acesta a aflat ca cei doi ar avea o relatie. Andrei Mlendea pastreaza in continuare tacerea. O fi si el amenintat???

Actualmente, Simona este antrenata e belgianul Wim Fisette.

Unii psihologi pun forma slaba din ultima vreme a Simonei pe seama faptului ca jucatoarea e singura, in afara oricarei relatii…

Articole asemanatoare
simona halep
Simona Halep, vacanță la munte cu iubitul
Simona Halep
Cum se pregătește Simona Halep pentru a reveni în circuit
Sloane Stephens
Cine este Sloane Stephens, considerată noua Serena Williams a tenisului mondial
GALERIE FOTO. Cum se îmbracă Simona Halep după ce a semnat contractul cu noul sponsor

Comenteaza acest articol

Iubitul secret al SIMONEI HALEP: de ce familia jucatoarei ameninta!

by   1 min
0