Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Castigatorul de la MasterChef contestat violent

O noua editie MasterChef s-a incheiat. Cu juriu nou si echipa de productie schimbata, emisiunea a facut tocanita concurenta – formatul la care au migrat fostii prezentatori abia a facut jumatate din rating. Cum era previzibil, ultima editie, finala, a transformat din nou Pro TV in lider de piata detasat.

Toate bune si …gustoase, dar nici show-ul acesta nu este lipsit de contestari. In finala, au acces 3 concurenti: favorita publicului, Odette, o simpatica studentă la Ştiinţe  politice, în vârstă de 23 de ani, din Buzău, Ciprian -agentul de asigurări din Craiova, de 24 de ani, care a transformat prazul în semnătura lui culinară şi Tudor de 22 de ani din Cluj, unul dintre cei mai tineri concurenţi MasterChef.

Concurenţii au avut de pregătit un meniu compus din 3 feluri: aperitiv pentru prima probă, fel principal pentru cea de-a doua probă şi desert pentru testul final. Fiecare dintre cei trei a putut obţine din partea celor 3 chefi un punctaj maxim de 30  puncte.

Odette, Tudor şi Ciprian au avut la dispoziţie 5 minute pentru a-şi allege ingredientele din cămara MasterChef şi să gândească un aperitiv de top.

La finalul primei probe, rezultatele au fost următoarele: Odette a obţinut note care au însumat 27 de puncte, Tudor 23 de puncte, iar Ciprian 22 de puncte.

Runda a doua a fost decisiva pentru Tudor, care a parasit competiţia înainte de testul final. Cei trei au pregătit câte un fel principal, iar Ciprian a primit primul 10 din finala MasterChef. La sfârşitul probei, Odette şi Ciprian au avut un total de 50 de puncte. Tudor a fost eliminat cu 44 de puncte, însă a primit ca premiu din partea Staropramen un curs gastronomic într-un restaurant cu stele Michelin.

Odette şi Ciprian s-au luptat de la egal la egal în cea de-a treia probă, cea care a decis câştigătorul sezonului 5 MasterChef. A fost un adevărat test sub presiune, în care au fost provocaţi să gătească cel mai bun desert din viaţa lor.

La finalul ultimului test, Odette a însumat 77 de puncte, iar Ciprian, cu cele 79 de puncte obţinute pentru un desert

brazilian, a primit trofeul MasterChef şi premiul de 50.000 de euro. Ciprian şi Odette au primit si cate o săptămână de experienţe gastronomice inedite şi cursuri de gastronomie italiană la Academia Barilla din Parma.

…Totusi, telespectatorii si internautii sunt nemultumiti si il acuza pe olteanul care a  castigat ca a fost “pila” juratei Patrizia, scrie Wowbiz.ro. Ciprian a parasit concursul in urma cu  cateva editii, dar a fost readus in competitie la scurt timp. De ce?

In finala s-a  luptat cu Odette, iar cei trei jurati au decis ca el s-a descurcat cel mai  bine.
“Imi vine sa vomit…privind la tv, ghiciti ce program? Hai pa, la  revedere…..Bleahhh”, a scris pe pagina sa de Facebook un fost concurent de la  MasterChef, sezonul doi, Traian.

ARTICOLE SIMILARE

SHAKIRA – gravida – a luat o decizie dramatica! Renunta!

realitatea

Cele mai frumoase ornamente pentru bradul de Crăciun

Ciocîrlan

Ce mult s-a îngrăşat Nicoleta Luciu! I se văd colăceii

NADIA COMANECI: Adevarul despre incercarea de SINUCIDERE

Poza cu Ionut sfasiat de caini a aparut pe Facebook!

Harta Glicinelor, noul reper pentru bucureștenii care vor să descopere frumusețea orașului

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu