Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Castigatorul de la MasterChef contestat violent

O noua editie MasterChef s-a incheiat. Cu juriu nou si echipa de productie schimbata, emisiunea a facut tocanita concurenta – formatul la care au migrat fostii prezentatori abia a facut jumatate din rating. Cum era previzibil, ultima editie, finala, a transformat din nou Pro TV in lider de piata detasat.

Toate bune si …gustoase, dar nici show-ul acesta nu este lipsit de contestari. In finala, au acces 3 concurenti: favorita publicului, Odette, o simpatica studentă la Ştiinţe  politice, în vârstă de 23 de ani, din Buzău, Ciprian -agentul de asigurări din Craiova, de 24 de ani, care a transformat prazul în semnătura lui culinară şi Tudor de 22 de ani din Cluj, unul dintre cei mai tineri concurenţi MasterChef.

Concurenţii au avut de pregătit un meniu compus din 3 feluri: aperitiv pentru prima probă, fel principal pentru cea de-a doua probă şi desert pentru testul final. Fiecare dintre cei trei a putut obţine din partea celor 3 chefi un punctaj maxim de 30  puncte.

Odette, Tudor şi Ciprian au avut la dispoziţie 5 minute pentru a-şi allege ingredientele din cămara MasterChef şi să gândească un aperitiv de top.

La finalul primei probe, rezultatele au fost următoarele: Odette a obţinut note care au însumat 27 de puncte, Tudor 23 de puncte, iar Ciprian 22 de puncte.

Runda a doua a fost decisiva pentru Tudor, care a parasit competiţia înainte de testul final. Cei trei au pregătit câte un fel principal, iar Ciprian a primit primul 10 din finala MasterChef. La sfârşitul probei, Odette şi Ciprian au avut un total de 50 de puncte. Tudor a fost eliminat cu 44 de puncte, însă a primit ca premiu din partea Staropramen un curs gastronomic într-un restaurant cu stele Michelin.

Odette şi Ciprian s-au luptat de la egal la egal în cea de-a treia probă, cea care a decis câştigătorul sezonului 5 MasterChef. A fost un adevărat test sub presiune, în care au fost provocaţi să gătească cel mai bun desert din viaţa lor.

La finalul ultimului test, Odette a însumat 77 de puncte, iar Ciprian, cu cele 79 de puncte obţinute pentru un desert

brazilian, a primit trofeul MasterChef şi premiul de 50.000 de euro. Ciprian şi Odette au primit si cate o săptămână de experienţe gastronomice inedite şi cursuri de gastronomie italiană la Academia Barilla din Parma.

…Totusi, telespectatorii si internautii sunt nemultumiti si il acuza pe olteanul care a  castigat ca a fost “pila” juratei Patrizia, scrie Wowbiz.ro. Ciprian a parasit concursul in urma cu  cateva editii, dar a fost readus in competitie la scurt timp. De ce?

In finala s-a  luptat cu Odette, iar cei trei jurati au decis ca el s-a descurcat cel mai  bine.
“Imi vine sa vomit…privind la tv, ghiciti ce program? Hai pa, la  revedere…..Bleahhh”, a scris pe pagina sa de Facebook un fost concurent de la  MasterChef, sezonul doi, Traian.

ARTICOLE SIMILARE

CE DIFERENŢĂ! Cum arată DANIELA GYORFI în pictoriale şi cum arată ÎN REALITATE!

Gatesti usor, esti castigator!

realitatea

Celebritati nascute pe 7 mai!

realitatea

Spice Girls vinde tricouri confecționate de muncitoare la limita sclaviei în scopuri umanitare

Andreea Damian

Motivul pentru care Radu Valcan nu mai merge cu Adela Popescu la evenimente mondene!

Gina Pistol prezintă Romanian Music Awards, alături de Cornel Ilie!

1 comentariu

Scrie un comentariu