Tabu
Image default
PEOPLE

De ce arată Alexandra Velniciuc atât de bine

Una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe de teatru și televiziune, este, cu siguranță, Alexandra Velniciuc, fiica actorului Ștefan Velniciuc, cunoscut pentru filmele istorice în care a jucat. Vedeta a publicat pe rețelele de socializare niște imagini în care a demonstrat cu cine seamnă.

alexandra velniciuc mica si mama ei
Alexandra Velniciuc a împlinit anul acesta 40 de ani și putem spune că arată ca la 20 de ani. Actrița a publicat pe rețelele de socialziare niște imagini cu mama ei din tinerețe să se vadă cu cine seamănă. “Ea este mama! Dovadă vie a faptului, (după cum se poate vedea și în poze!!!), că sângele apă nu se face.

mama alexandra velniciucDeși astăzi e ziua ei, nu voi scrie texte mieroase, pentru că nu cred în ele. Eu cu mama ne-am “negociat” greu relația pe care o avem acum, dar cred că amândouă ne-am înțeles și asumat frumos lecțiile primite de la viață. Și pt asta, am ajuns să avem , ce avem acum. O bogăție de trăiri. Mulțumesc!❤ La muuuulti ani fericiți, Mickydutzaaaa!”, a scris actrița Alexandra Velniciuc pe pagina ei de socializare lîngă imaginile respective.

ARTICOLE SIMILARE

Secretul de frumuseţe ieftin folosit de Victoria Beckham

Andreea Damian

Emoții mari pentru Jojo! S-a implicat într-un proiect fabulos

Tabu Tabu

Glenn Close a sfătuit femeile să-și urmeze visurile în discursul de la Globurile de Aur

realitatea

Angelina Jolie joacă tot mai murdar. De data aceasta l-a înfuriat la culme pe Brad Pitt

Andreea Damian

Drake a recunoscut că visa la o familie perfectă alături de Rihanna

Andreea Damian

Proiect nou pentru Pavel Bartoș. În ce film va juca

Tabu Tabu

Scrie un comentariu