Tabu
PEOPLE

De ce arată Alexandra Velniciuc atât de bine

Una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe de teatru și televiziune, este, cu siguranță, Alexandra Velniciuc, fiica actorului Ștefan Velniciuc, cunoscut pentru filmele istorice în care a jucat. Vedeta a publicat pe rețelele de socializare niște imagini în care a demonstrat cu cine seamnă.

alexandra velniciuc mica si mama ei
Alexandra Velniciuc a împlinit anul acesta 40 de ani și putem spune că arată ca la 20 de ani. Actrița a publicat pe rețelele de socialziare niște imagini cu mama ei din tinerețe să se vadă cu cine seamănă. “Ea este mama! Dovadă vie a faptului, (după cum se poate vedea și în poze!!!), că sângele apă nu se face.

mama alexandra velniciucDeși astăzi e ziua ei, nu voi scrie texte mieroase, pentru că nu cred în ele. Eu cu mama ne-am “negociat” greu relația pe care o avem acum, dar cred că amândouă ne-am înțeles și asumat frumos lecțiile primite de la viață. Și pt asta, am ajuns să avem , ce avem acum. O bogăție de trăiri. Mulțumesc!❤ La muuuulti ani fericiți, Mickydutzaaaa!”, a scris actrița Alexandra Velniciuc pe pagina ei de socializare lîngă imaginile respective.

ARTICOLE SIMILARE

Rețeta lui Gwyneth Paltrow pentru o viață sexuală satisfăcătoare

Andreea Damian

Graviduța Gina Pistol, panică la supermarket

Andreea Damian

Ce-și dorește Adela Popescu pentru ea și soțul ei

Tabu Tabu

Diana Dumitrescu se întoarce la muncă la şase luni după ce a născut

Tabu Tabu

Mel B explică în cartea sa de memorii de ce a încercat să se sinucidă cu 200 de pastile

Andreea Damian

Toni Garrn s-a căsătorit cu starul din Magic Mike! Vezi superba rochie de mireasă

Andreea Damian

Scrie un comentariu