Tabu
PEOPLE

De ce arată Alexandra Velniciuc atât de bine

alexandra-velniciuc

Una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe de teatru și televiziune, este, cu siguranță, Alexandra Velniciuc, fiica actorului Ștefan Velniciuc, cunoscut pentru filmele istorice în care a jucat. Vedeta a publicat pe rețelele de socializare niște imagini în care a demonstrat cu cine seamnă.

alexandra velniciuc mica si mama ei
Alexandra Velniciuc a împlinit anul acesta 40 de ani și putem spune că arată ca la 20 de ani. Actrița a publicat pe rețelele de socialziare niște imagini cu mama ei din tinerețe să se vadă cu cine seamănă. “Ea este mama! Dovadă vie a faptului, (după cum se poate vedea și în poze!!!), că sângele apă nu se face.

mama alexandra velniciucDeși astăzi e ziua ei, nu voi scrie texte mieroase, pentru că nu cred în ele. Eu cu mama ne-am “negociat” greu relația pe care o avem acum, dar cred că amândouă ne-am înțeles și asumat frumos lecțiile primite de la viață. Și pt asta, am ajuns să avem , ce avem acum. O bogăție de trăiri. Mulțumesc!❤ La muuuulti ani fericiți, Mickydutzaaaa!”, a scris actrița Alexandra Velniciuc pe pagina ei de socializare lîngă imaginile respective.

ARTICOLE SIMILARE

Shakira si Pique formează cel mai atractiv cuplu din lume

Andreea Damian

Ruby a ajuns din nou la spital din cauza sânilor

Tabu Tabu

Ce mare a crescut fiul lui Andrei Aradits din “Vlad”

Tabu Tabu

Laura Cosoi inspirată de fiica sa pentru o nouă colecție

Tabu Tabu

Billy Porter și povestea rochiei cu pene de aur de la Premiile Oscar

Andreea Damian

Angelina Jolie a găsit soluția pentru pacea mondială

Andreea Damian

Scrie un comentariu