Tabu
PEOPLESlider

Theo Rose, apel către fanii ei la câteva zile după ce a devenit mamă

La câteva zile după ce a devenit mamă, Theo Rose a făcut un apel către fanii ei. Vedeta a făcut public un caz al unui băiețel bolnav și ar vrea ca oamenii să se mobilizeze și să-l ajute.

Theo Rose a postat cazul unui băiețel pe care îl cheamă tot Sasha, la fel ca pe fiul ei.

Micuțul are probleme grave de sănătate și are nevoie de un tratament costisitor, iar familia nu are suficienți bani. Theo Rose a cerut ajutorul fanilor, în speranța că aceștia vor contribui cu o sumă de bani.

“Să ajutăm un Sasha mic. La numai doi ani, Sasha Bogdan a fost diagnosticat cu cancer, având o tumoare canceroasă neuroblsatom retroperitoneală stânga, de diferite dimensiuni, localizat într-un loc destul de greu de accesat (pe vasele de sânge). Grup hidrologic nefavorabil.

Sasha momentan se află în Cluj-Napoca, dar singurele șanse de tratament se regăsesc în afara țării! Costurile implicate sunt enorme- 5000 000 euro, iar pentru familia noastră și pentru părinții lui Sasha sunt aproape imposibile de acoperit.

Cont: RO97BTRLRONCRT0622007501 -cont de RON
R047BTRLEURCRT0622007501 cont in EURO
Titular cont: Rotariu Andreea Oana
Deschise la Banca Transilvana
Numár de telefon: 0744984995 cu BTPay”, a transmis Theo Rose pe Instastory.

Pe 14 iunie 2023, Theo Rose a devenit mamă. Artista a postat, la scurt timp după naștere, primele imagini cu micuțul Sasha.

La puțin timp de când ea și fiul ei au fost externați, Theo Rose le-a împărtășit fanilor cum s-a simțit în acele momente. Artista este foarte emoționată după ce a venit pe lume fiul ei și spune că trăiește momente foarte frumoasă alături de Sasha. Prima noapte acasă a fost foarte liniștită pentru ea.

“E o stare așa zici că sunt beată, zici că sunt pe altă planetă, nu-mi revin, nu-mi dau seama că e adevărat. Am ieșit pe balcon, e prima dimineață acasă. A fost o noapte foarte frumoasă, eu mă înțeleg cu copilul ăsta ceva extraordinar, nu știu cum să vă explic”, a spus vedeta pe rețelele sociale.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Arta isi face casa la Bucuresti: Noaptea Alba a Galeriilor

realitatea

Adi Sână, gest romantic pentru soția sa de mărțișor! Însă ce au pățit cei doi la aeroport e incredibil

Tabu Tabu

Necazul prin care trece Lili Sandu. Vedeta e devastată

Andreea Damian

Arabia Saudită a ridicat restricţiile de călătorie pentru femei

Andreea Damian

Cum se văd emoțiile în corpul uman și în ce mod ne afectează sănătatea

Andreea Damian

Smiley și Gina Pistol s-au relaxat la munte în avans de ziua lui

Tabu Tabu

Scrie un comentariu