Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Irina Columbeanu, schimbată total! Cum arată acum fiica fostului milionar Irinel Columbeanu

Irinuca, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, a revenit în forță după a dispărut din spațiul public de mai bine de un an.

Adolescenta a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii, în care apare într-o rochie din satin, lungă, de culoarea untului, extrem de spectaculoasă. Ca accesorii, Irina a ales bijuterii cu diamante și un clutch argintiu. Ședința foto a avut loc chiar în casa iubitului mamei sale, Mr. PINK, din Statele Unite ale Americii.

Din imagini se vede că Irina a devenit domnișoară în toată regula și se pare ca la capitolul frumusețe a moștenit cele mai bune trăsături de la mama sa, fost fotomodel.

Cu doar câteva luni în urmă, întreaga Românie a fost șocată când a auzit că Monica Gabor și Mr. Pink și-au spus adio. Monica a locuit o vreme în Dubai, la sora ei, Ramona, însă după cum se observă, cuplul a revenit la sentimente mai bune.

Nu-i de mirare că băcăuanca a vrut să revină în America, deoarece își dorește ca fiica sa să poată continua studiile. Monica Gabor a visat mereu să se stabilească în SUA și să o crească acolo pe fata pe care o are cu fostul milionar Irinel Columbeanu.

Irina era extrem de activă pe rețelele de socializare, înainte să se mute cu mama ei în Statele Unite ale Americii. Aceasta avea și un cont de Youtube, unde posta frecvent vlog-uri.

Irina Columbeanu reușise să strângă în jurul ei o întreagă comunitate de fani, deși era doar o copilă. Însă adora să fie în centrul atenției și să vorbească cu toți cei care o apreciau. Viața în SUA a schimbat-o enorm. Partenerul de viață al mamei sale, Mr. Pink a impus reguli foarte stricte.

ARTICOLE SIMILARE

Cum previi „maskne”, efectul neplăcut al purtării măștilor de protecție

Andreea Damian

Ce secrete de dietă are Valentina Pelinel. A ajuns la greutatea ideală

Andreea Damian

Ricky Martin, declarație controversată despre gemenii săi. Fanii sunt revoltați

Andreea Damian

HBO Max a comandat o parodie animată despre familia regală britanică

Andreea Damian

Protejata lui Beyonce o va juca pe Ariel în viitorul film Mica Sirenă

Andreea Damian

Dramă pentru un actor din “Young & Restless”! Shermar Moore trece printr-o nouă pierdere!

Tabu Tabu

Scrie un comentariu