Tabu
Image default
CULTURESlider

Bridgerton | Netflix lansează primele imagini din sezonul 2

Au trecut deja mai bine de 9 luni de la lansarea pe Netflix a primului sezon din Bridgerton. Fanii așteaptă acum cu nerăbdare apariția sezonului cu numărul 2.

Filmările pentru sezonul 2 al serialului Bridgerton au început în luna mai. Din nefericire, planurile au fost date peste cap atunci când producția a trebuit să se oprească pe o perioadă nedeterminată. Primele câteva episoade sunt deja filmate și se află în etapa de post-producție.

Platforma de streaming Netflix a lansat primele imagini oficiale din noul sezon. „Dragi cititori, autorul este foarte fericit să vă ofere o primă privire asupra sezonului care urmează să fie lansat și chiar mai fericit să v-o prezinte pedomnișoara Kate Sharma”, se arată într-un mesaj pe Twitter.

Se introduce astfel un nou personaj: Kate Sharma, interpretată de Simone Ashley. Actrița britanică de origine indiană este cunoscută mai ales pentru rolul Oliviei din serialul Sex Education. În pasajul publicat pe 25 septembrie îl găsim și pe Anthony, cel mai mare dintre frații Bridgerton, încă interpretat de Jonathan Bailey. În timp ce acesta din urmă anunță pe toată lumea că este în căutarea unei soții care să îi îndeplinească criteriile, el îi suflă nasul lui Kate. „Orice bărbat care vede femeile ca proprietate mă deranjează”, afirmă ea. „Dacă găsești acest model de virtute, ce te face să crezi că ea îți va accepta oferta?” continuă ferm în fața interlocutorului ei mut. „Cred că părerea ta despre tine este mult prea mare. Personajul tău este la fel de mediocru ca și abilitățile tale de călărie”, a conchis ea înainte de a pleca.

O nouă poveste de dragoste

Dacă tensiunea dintre cele două personaje arată ca o neînțelegere, de fapt ascunde o poveste de dragoste. Vă reamintim, în sezonul 1, relația dintre Daphne Bridgerton ( Phoebe Dynevor ) și Simon Basset ( Regé-Jean Page ) a fost încordată, cel puțin la începuturile sale. Dacă primul sezon al seriei s-a centrat pe romantismul dintre Daphne și ducele de Hastings, al doilea va evoca viața sentimentală a fratelui mai mare al acestuia din urmă, Anthony. Aceste noi episoade, inspirate din cel de-al doilea roman al saga, semnată de Julia Quinn, va explora eșecurile amoroase ale tânărului. Se va întoarce cu o idee în minte: să se căsătorească cu Kate Sharma (numită Kate Sheffield în carte). La rândul său, Regé-Jean Page nu va apărea în distribuția acestui nou sezon – spre disperarea fanilor.

ARTICOLE SIMILARE

John Lennon și adevărul din spatele modei Beatles

Ciocîrlan

Alexa te-a ascultat până acum iar tu poți să asculți înregistrările și să le ștergi – iată cum

realitatea

Antrenamentul în 9 pași care îndepărtează grăsimea facială și combate ridurile

Andreea Damian

Despre “Boogie” cu Radu Muntean

realitatea

Cum recunoști o persoană care se află în pragul sinuciderii

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 8 august!

realitatea

Scrie un comentariu