Tabu
CULTURE

Depeche Mode live la București, din nou, în 2009!

La trei ani de la show-ul istoric de pe Stadionul Național, Depeche Mode va cânta din nou la București, pe 16 mai, în Parcul Izvor, în cadrul turneului mondial “Tour of the Universe 2009”. Evenimentul va fi organizat de E!magic.

Anunțul a fost făcut de Dave Gahan, Martin Gore și Andy Fletcher, la Berlin, pe 6 octombrie, într-o conferință de presă. “Tour of the Universe 2009”, este primul turneu mondial din cariera trupei ce va include doar concerte de stadion.

Turneul va cuprinde 28 de orașe din 22 de țări și va debuta în Israel, pe 10 mai. București este prima capitală din Europa de Est pe care Depeche Mode o va vizita în cadrul turneului, în data de 16 mai, și cel de-al patrulea oraș de pe lista celor 28 de destinații, după Tel Aviv, Atena și Istanbul.

Biletele pentru concertul de la București vor fi puse în vânzare pe 27 octombrie, atât online pe www.myticket.ro, cât și în rețeaua magazinelor Diverta. La cererea trupei, în perioada 20-26 octombrie, membrii fan-club-ului Depeche Mode vor putea achiziționa în avans bilete, de pe pe site-ul www.myticket.ro.

citeste integral articolul pe Cotidianul.ro

ARTICOLE SIMILARE

Cat de sexy e mama Antoniei ! FOTO: Afla ce varsta are!

Linda Hamilton revine în rolul lui Sarah Connor. Prima imagine cu ea în Terminator 6

Andreea Damian

Cele mai fastuoase delicii dulci iti dau intalnire la targul Sweet Fest, editia de Halloween

realitatea

Lana Del Rey îl critică pe Kanye West pentru sprijinul acordat lui Donald Trump într-o emisiune

realitatea

Nou record: Margot Robbie a fost nominalizată de două ori la BAFTA 2020 în aceeași categorie

Andreea Damian

Bestseller: Scriu pentru ca simt sau Scriu pentru a vinde?

realitatea

Scrie un comentariu