Tabu
CULTURE

Depeche Mode live la București, din nou, în 2009!

La trei ani de la show-ul istoric de pe Stadionul Național, Depeche Mode va cânta din nou la București, pe 16 mai, în Parcul Izvor, în cadrul turneului mondial “Tour of the Universe 2009”. Evenimentul va fi organizat de E!magic.

Anunțul a fost făcut de Dave Gahan, Martin Gore și Andy Fletcher, la Berlin, pe 6 octombrie, într-o conferință de presă. “Tour of the Universe 2009”, este primul turneu mondial din cariera trupei ce va include doar concerte de stadion.

Turneul va cuprinde 28 de orașe din 22 de țări și va debuta în Israel, pe 10 mai. București este prima capitală din Europa de Est pe care Depeche Mode o va vizita în cadrul turneului, în data de 16 mai, și cel de-al patrulea oraș de pe lista celor 28 de destinații, după Tel Aviv, Atena și Istanbul.

Biletele pentru concertul de la București vor fi puse în vânzare pe 27 octombrie, atât online pe www.myticket.ro, cât și în rețeaua magazinelor Diverta. La cererea trupei, în perioada 20-26 octombrie, membrii fan-club-ului Depeche Mode vor putea achiziționa în avans bilete, de pe pe site-ul www.myticket.ro.

citeste integral articolul pe Cotidianul.ro

ARTICOLE SIMILARE

ADEVARUL despre salvarea victimelor din Apuseni

DANIELA CRUDU nu mai e asistenta lui Capatos! Vezi ce post a primit!

Ce sa faci in timp ce iubitul tau se uita la meciurile Euro 2016

realitatea

Filmele lunii aprilie

realitatea

ARTABU: O pictură realistă de la 1866 încă mai stârnește reacții șocante și controverse!

Ciocîrlan

Azi e vineri, 13 – Cine citeşte asta, are ghinion!

Scrie un comentariu