Tabu
BEAUTY

Am descoperit lacul de unghii preferat de Jennifer Lopez. Are un preț accesibil!

Jennifer Lopez

Tom Bachik, nail artistul celebrităților, dezvăluie lacul de unghii preferat de Jennifer Lopez. În nenumărate rânduri, publicațiile de frumusețe și stil laudă alegerile în materie de manichiură ale divei latino și le dau drept exemplu celor care își doresc să aibă unghii cool, vesele, optimiste.

Jennifer Lopez nu dă niciodată greș atunci când poartă o manichiură nude. Recent, a reușit să stârnească curiozitatea fanelor, care au dorit să afle care e lacul de unghii folosit de artistă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@jlo #nailsbytombachik Perfect Sunday Nude

O postare distribuită de (@tombachik) pe

Tom Bachik a dat-o de gol! Vedeta are o preferință pentru nuanța Topless and Barefoot a lacului de unghii d’Essie, care costă în jur de 8,5 euro, adică circa 41 de lei. Este un bej care se trage spre roz pal cu un finisaj ultra natural, ideal pentru o ieșire la cină, la o nuntă și chiar la un prânz.

Iată cel mai hot trend nou pe Instagram în manichiură!

Consacrat încă din anii ‘80, cunoaștem imprimeul tortoise shell de pe ramele ochelarilor de soare. Anul 2020 îl propune din nou pe unghii, ca model de nailart.

Conservatoare și în același timp fresh, manichiura tortoise shell este deja un star pe Instagram. Fie că este vorba de modele french, sau de unghii cu acest design în întregime, acest tip de nailart va fi foarte de efect și apreciat.

Potrivită și pe unghiile lungi și pe cele scurte, această manichiură inspirată din anii ’70-’80 este ideală pentru a pune în valoare bronzul în zilele însorite de vară. O gamă infinită de nuanțe calde și întunecate de culori (negru, maro, roșu, caramel etc.) pentru a crea efecte vizuale. Atât de sobră, dar și sofisticat!

ARTICOLE SIMILARE

Lady Gaga stabilește o nouă tendinţă în materie de coafuri

Andreea Damian

Pippa Middleton a trisat! Toata lumea s-a holbat la fundul ei, dar…

Parfum Marry Me de la Lanvin

realitatea

Ce s-a intamplat cu o femeie dupa ce a postat imagini cu ea dupa OPERATIA LA SANI!

realitatea

Are 58 de ani, dar arata de 30 de ani! Monica Tatoiu a urmat un tratament minune!

Cu parfumul la psiholog

realitatea

Scrie un comentariu