Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Machiajul punk revine. Cum să-l porți în acest an

Foarte populară la sfârșitul anilor ’70, mișcarea punk a revenit puternic anul acesta. Ochii fumurii, buzele întunecate, nuanțele întunecate și profunde: iată tot ce trebuie să știți despre această nouă tendință!

Mișcarea punk a influențat foarte mult lumea modei și a frumuseții de la sfârșitul anilor 1970. Repercusiunile sale sunt încă vizibile în cadrul mărcilor importante. În timpul prezentărilor de modă din vara trecută, case de lux precum Prada, Fendi și Tom Ford au propus marea revenire a acestei tendințe. Cum? Cu manechine sublimate de umbre întunecate și impunătoare, coafuri îndrăznețe și negru omniprezent. Adoptarea acestor elemente marchează clar dorința de a exprima feminitatea în mod diferit. Rezultatul: aspect puternic, plin de caracter dar uneori greu de purtat.

Cum să adaugi o notă de punk aspectului tău?

Așadar, îl adoptăm ușor, fără a forța. Dacă nu sunteți obișnuiți cu acest tip de look, puteți să adăugați o notă punk aspectului concentrând totul pe o singură zonă. Exemplu: purtați un ruj mai închis la culoare sau purtați un eyeliner mai gros decât de obicei. Sau aplicați kohl negru într-un mod mai mult sau mai puțin impunător. Un alt mod de a adopta acest faimos aspect este să obțineți un smokey eyes. Pentru un rezultat plin de farmec, adăugați sclipici acestui machiaj. De asemenea, puteți paria pe un aspect mowhawk (atât fumuriu, cât și violet).

În ceea ce privește tenul, supraîncărcarea te-ar transforma rapid într-o vrăjitoare: alege produse fluide și luminoase care să garanteze un finisaj natural. Acum că știi totul, ești gata să cedezi tendinței de machiaj punk?

ARTICOLE SIMILARE

Medicament pentru înfrumusețarea genelor, disponibil din 2009

realitatea

Ce trebuie să știi despre scrubul facial

realitatea

Dovada indubitabilă că Jennifer Aniston speră la o împăcare cu Brad Pitt

Andreea Damian

Bucureștiul fanariot ⎪ Dezbatere online cu Tudor Dinu

Ciocîrlan

Se anunță un antibiotic promițător în stil “cal troian” care ar putea distruge bacteriile mai eficient

realitatea

Cum te-ar putea ajuta mirosul de trandafiri și ciocolată să te lași de fumat

Andreea Damian

Scrie un comentariu