Tabu
CULTURE

Despre sex si industria erotica la HBO

„Sexo Urbano“, un documentar despre industria erotică din America Latină, o producție originală a HBO America Latina, va fi difuzat de HBO în România, din 7 octombrie, în fiecare marți, după miezul nopții.

 

Un serial destinat exclusiv adulților, producția „se bazează pe clasice ale genului precum «Confesiuni în taxi», «Reel sex» și «G-string divas»“. Fără a ascunde adevărul, fără rușine, „«Sexo Urbano» dezvăluie industria erotică exact așa cum e știută de milioane de oameni“, anunță un comunicat al postului. Cu ajutorul unui ghid, șofer de taxi, serialul documentar va arăta viața erotică în cele mai mari orașe din America Latină: Buenos Aires, Bogota, Sao Paulo, Rio de Janeiro, Santiago de Chile și Ciudad de Mexico.

Printre poveștile filmate se numără cea a Monicăi, de 22 de ani, care-și împarte timpul între familie (soț și fiică), prieteni și favoruri sexuale, secretul clubului El Desden, ideal pentru cei care doresc să facă un schimb de parteneri, povestea Barbarei, un travestit de 28 de ani, sau a Fernandei, de 18 ani, care bate străzile din Santiago complet dezbrăcată.

ARTICOLE SIMILARE

Selah Sue: cerinţe pentru concertul de la Bucureşti!

Clive Owen în rolul lui Bill Clinton într-un serial despre scandalul Monica Lewinsky

realitatea

Maria Dinulescu deține rolul principal în ultimul clip Depeche Mode

realitatea

Sărbătortul zilei de 16 ianuarie

realitatea

Din 19 decembrie se pleacă În SEXcursie

realitatea

VARCIU – imagini incredibile de la aniversarea lui (fara Adelina!) TORT …in chiloti!

1 comentariu

lidiamaxim 11 January 2009 at 9:50

super tare…vb. lui!adevarul e ca de cand e cu adelina viata lui s-a scimbat…si in bine…vb .sa o tina tot asa…

Răspunde

Scrie un comentariu