Tabu
Image default
CULTURE

Despre sex si industria erotica la HBO

„Sexo Urbano“, un documentar despre industria erotică din America Latină, o producție originală a HBO America Latina, va fi difuzat de HBO în România, din 7 octombrie, în fiecare marți, după miezul nopții.

 

Un serial destinat exclusiv adulților, producția „se bazează pe clasice ale genului precum «Confesiuni în taxi», «Reel sex» și «G-string divas»“. Fără a ascunde adevărul, fără rușine, „«Sexo Urbano» dezvăluie industria erotică exact așa cum e știută de milioane de oameni“, anunță un comunicat al postului. Cu ajutorul unui ghid, șofer de taxi, serialul documentar va arăta viața erotică în cele mai mari orașe din America Latină: Buenos Aires, Bogota, Sao Paulo, Rio de Janeiro, Santiago de Chile și Ciudad de Mexico.

Printre poveștile filmate se numără cea a Monicăi, de 22 de ani, care-și împarte timpul între familie (soț și fiică), prieteni și favoruri sexuale, secretul clubului El Desden, ideal pentru cei care doresc să facă un schimb de parteneri, povestea Barbarei, un travestit de 28 de ani, sau a Fernandei, de 18 ani, care bate străzile din Santiago complet dezbrăcată.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

TRAGEDIE! Un DJ de la Radio 21 s-a sinucis!

Whitney Houston va pleca într-un turneu sub formă de hologramă

Andreea Damian

AFI Palace Ploiești își deschide porțile pentru a aduce lumea brandurilor în inima orașului Ploiești

Boeing 737 Max: un angajat spune că avionul a fost „proiectat de clovni” pentru profit

realitatea

Mircea Baniciu și Nicu Covaci au cântat, din nou, pe aceeași scenă VIDEO

Andreea Damian

Scrie un comentariu