Tabu
Image default
lifestyle

Un detinut a invatat-o sa faca sarlota! CINE e? Detalii picante din biografia vedetelor TABU Valentina Pelinel si Adina Buzatu

La noua editie a TABU Soiree, desfasurata la Cafe Antipa, vedetele ultimelor coperti ale revistei – Valentina Pelinel si Adina Buzatu – au povestit o serie de detalii picante din biografiile lor.

Valentina Pelinel a povestit despre cei doi ani de naveta New York – Bucuresti, inaintea casatoriei cu Cristian Boureanu, despre cum cei doi si-au amenajat singuri apartamentul din New York si despre cum a reusit sa slabeasca 8 kg mancand de toate …dar din patru in patru ore! (DETALII in interviul din TABU, editia decembrie-ianuarie!)

Adina Buzatu a povestit episoade incredibile din copilaria ei. Cum tatal ei a fost, intr-o perioada, comandantul penitenciarelor din Romania, ea si-a petrecut unele vacante la casele de oaspeti ale acestor institutii! “Imi amintesc ca erau si detinuti foarte interesanti, oameni care gresisera fata de lege dar care erau dotati cu mult talent. De la unul am invatat sa joc tenis, de la un altul sa pictez, iar de la un fost bucatar sef la Athenee Palace cum se face cea mai buna sarlota!”

…Ambele si-au marturisit, insa, in public, preferinta pentru sorici …”acum, ca se apropie Sarbatorile”!

ARTICOLE SIMILARE

Lora, la inceput de cariera “Am cantat manele pentru dame de companie”

Top 10 barbati atragatori care s-au nascut femei!

realitatea

Pamela Anderson, în fundul gol pe catwalk

realitatea

David Beckham a închiriat o insulă pentru Victoria

realitatea

Catalin Botezatu, internat de urgenta la Floreasca. Delira si avea febra! IATA DE CE

Angelina Jolie slăbește îngrijorător

realitatea

Scrie un comentariu