Home > Lifestyle > Dezvaluiri in premiera. Care au fost ultimele cuvinte ale lui Steve Irwin inainte de a muri

Dezvaluiri in premiera. Care au fost ultimele cuvinte ale lui Steve Irwin inainte de a muri

Cameramanul care a filmat moartea socanta a “vanatorului de crocodili” Steve Irwin a dezvaluit pentru prima data ultimele cuvinte rostite de acesta, la 8 ani dupa ce a fost ucis de o pisica de mare.

Justin Lyons filma documentarul cu Irwin in largul coastei de nord din Queensland, in 2006, cand a avut loc tragedia, relateaza metro.co.uk.

Dupa ce au vazut pisica de mare uriasa, Irwin si Lyons au parasit barca gonflabila in care se aflau si au coborat in apa ca sa filmeze. Atacul a avut loc brusc.

Justin Lyons a declarat pentru Channel Ten, o televiziune din Australia: “Dintr-o data pisica de mare s-a sprijinit pe partea din fata a corpului si a inceput sa-l injunghie cu salbaticie cu coada, de sute de ori, in cateva secunde. L-am vazut pe Steve inconjurat de o mare de sange si mi-am dat seama ca ceva rau s-a intamplat”.

Lyons l-a dus pe Irwin inapoi pe barca si a vazut ca avea rani grave. “Pisica de mare si-a infipt coada in el ca intr-o bucata de unt”, a mai spus cameramanul.

“Avea o rana adanca in dreptul inimii din care tasnea sangele. Avea dureri cumplite. Pisicile de mare au venin in coada, asa ca sunt sigur ca avea dureri. Chiar daca reauseam sa-l ducem la urgente, probabil ca nu reuseam sa-l salvam, pentru ca rana din inima era prea mare. In timp ce mergeam spre tarm, am strigat la un membru al echipei si i-am spus sa puna mana pe rana si ii spuneam lui lucruri de genul: ‘Gandeste-te la copiii tai, Steve. Rezista, rezista, rezista'”, a mai povestit Lyons.

“S-a uitat cu un fel de calm la mine si mi-a spus: ‘Mor’. Iar acesta a fost ultimul lucru pe care l-a rostit”, a mai spus Justin Lyons.

Articole asemanatoare
Steve Irwin
Fiica „vânătorului de crocodili” Steve Irwin s-a măritat la Zoo
Terry Irwin demonteaza zvonurile conform carora ar fi avut o relatie cu Russell Crowe
Fetita lui Steve Irwin s-a transformat intr-o adevarata domnisoara! Uite cum arata

Comenteaza acest articol

Dezvaluiri in premiera. Care au fost ultimele cuvinte ale lui Steve Irwin inainte de a muri

by   1 min
0