Home > Lifestyle > Stiri > Dieta care te ajuta sa slabesti in timp ce dormi!

Dieta care te ajuta sa slabesti in timp ce dormi!

Un reputat medic din SUA a creat o dieta care ne poate ajuta sa dam jos kilogramele nedorite in timpul somnului, fara a ne pune in pericol sanatatea.

Medicul se numeste Caroline Apovian, de la Boston Medical Centre si a inventat o dieta care asigura pierderea a 3 kilograme in doar o saptamana. Partea cea mai interesant este ca aceasta dieta nu presupune scoaterea din alimentatie a mancarurilor despre care se stie ca ingrasa, precum cartofii si pastele sau bauturile alcoolice, informeaza lyla.ro.

Medicul mai sus mentionat a studiat timp de 25 de ani pentru a crea aceasta dieta, intitulata Overnight Diet si care presupune consumul a trei cocktailuri speciale pe parcursul unei saptamani. In afara de aceste cocktailuri, avem voie sa mancam absolut orice, fara sa ne confruntam astfel cu foamea caracteristica oricarei diete. Mai mult decat atat, doctorul sustine ca aceasta dieta asigura mentinerea masei musculare, spre deosebire de majoritatea dietelor in timpul carora pierdem si o mare cantitate din masa musculara corporala.

Articole asemanatoare
inimă
Recomandări alimentare revizuite pentru o inimă sănătoasă
Beyonce
Dieta urmată de Beyonce este periculoasă, cred nutriționiștii
beyonce
22 de Zile de Nutriție cu Beyonce. Cum a scăpat vedeta de kg câștigate în timpul sarcinii cu gemenii
dieta
Cea mai eficientă dietă pentru reducerea grăsimii viscerale, asociată cu afecțiuni cardiovasculare

1 Response

Comenteaza acest articol

Dieta care te ajuta sa slabesti in timp ce dormi!

by   1 min
1