Tabu
Image default
lifestyle

Se confirma DIVORTUL lui Mihai Albu! BOTEZATU vorbeste despre “gaina batrana”!

Iulia şi Mihai Albu, au divorţat ieri la notar, iar această dezvăluire a fost făcută de un apropiat al cuplului, potrivit ziarului Ring: “Mihai Albu si sotia sa au divorţat la notar astăzi (n.r. – ieri). Se pare că pentru ei e mai bine aşa, fiecare dorindu-şi altceva de la viaţă. S-au ferit de ochii lumii, dar nu se mai înţelegeau de multă vreme”.

Conform aceleiaşi surse, motivele divorţului au fost legate mai mult de atitudinea sotiei, care îşi doreşte o carieră în modă, ceea ce implică şi o imagine pe măsură, cu gainile de rigoare, în timp ce Mihai e o persoană discretă care vrea să lase propriile produse să vorbească despre el, fără să ţină primele pagini ale ziarelor. Vestea divorţului i-a surprins pe apropiaţii cuplului, pentru că Mihai Albu a încercat să ţină totul departe de ochii presei.

Destul de discreţi, aceştia nu au dorit să comenteze informaţia, în schimb, Cătălin Botezatu a venit cu câteva sfaturi. “Îmi sunt prieteni şi îmi sunt dragi. Nu îmi doresc să se întâmple. Au o fetiţă superbă şi ar fi păcat”, a declarat creatorul la Kanal D., adaugand: “Mihai Albu trebuie să ştie că găina bătrână face ciorba bună. Sunt sigur că sotia lui nu se supără. Nu mai este tinerică”.
Numai că Botezatu a fost contrazis imediat de sotia lui Albu pe contul ei de socializare.
“Despre eterna dilemă marca Botezatu: cocoş sau găină? Nu voi înţelege niciodată personajele care apar în presă pentru a comenta viaţa privată a celorlalţi…”, a scris Iulia pe Facebook.
În momentul în care i s-a atras atenţia că sunt prieteni, soţia lui Mihai Albu a ţinut să tranşeze lucrurile: “Nu înţeleg DE CE trebuie să vorbească punct. Nu avem o relaţie apropiată, nu ne vizităm, nu ieşim la mese, nu ne facem confesiuni”. Cât despre zvonul divorţului, Iulia Albu a scris: “NOI HOTĂRÂM CE, CÂND, CUM şi DACĂ. Nu mai veniti în faţa uşii, nu mă mai pândiţi în faţa blocului, nu mai insistaţi cu telefoanele. PUNCT”.

Mai mult: Iulia şi Mihai Albu AU DIVORŢAT, IERI, LA NOTAR! Uite CINE FACE DEZVĂLUIRI – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

ANGELICA …inainte si dupa PHOTOSHOP! Transformare incredibila!

realitatea

Rihanna, dată în judecată de David LaChapelle

realitatea

Roxana Ciuhulescu, in bucatarie cu silicoanele la vedere!

A.G Billig vine la Iaşi – “Poveste de vară”

Cea mai bună formație din Serbia vine în România

realitatea

Uite cu ce femeie sexy s-a iubit Andi Moisescu cinci ani!

Scrie un comentariu