Home > Lifestyle > Stiri > Divorţurile lui 2011

Divorţurile lui 2011

Anul 2011 a fost marcat de despărţiri care au ocupat zile la rând prima pagina a ziarelor din toată lumea. Le-am selectat pentru voi pe cele mai răsunătoare dintre acestea.

Jennifer Lopez si Marc Anthony. Au divorţat după şapte ani de căsnicie. Jennifer pare să îşi fi revenit destul de repede după despărţire, în schimb, surse apropiate lui Marc au declarat că acesta ar face încă orice ca să se împace cu Lopez.

Arnold Schwarzenegger si Maria Shriver. Mariajul celor doi a durat 25 de ani şi s-a încheiat pentru că Arnold avea o relaţie şi un copil secret cu menajera urâtă pe care Maria o angajase tocmai pentru ca soţul ei să nu pice pradă ispitei.

Russell Brand si Katy Perry. 14 luni. Atât a durat mariajul celor doi. Divorţul a fost intentat de Russell pe 30 decembrie 2011 şi a şocat pe toată lumea.

Demi Moore si Ashton Kutcher. Diferenţa de vărstă de 16 ani dintre cei s-a dovedit a fi nefastă în cele din urmă. Demi a divorţat după şase ani pentru că Ashton era prea tânăr şi neastâmpărat şi o cam înşela.

Kim Kardashian si Kris Humphries. Cea mai scurtă şi mediatizată căsnicie de la Hollywood din 2011 a durat 76 de zile. Kim a cerut divorţul spunând că între ea şi soţul ei există difrenţe ireconciliabile.

Articole asemanatoare
Heidi Klum şi Seal divorţează. Află de ce!
Demi Moore: Nu sunt demnă de dragoste!
TOP 10 cele mai bune piese din 2011 – VIDEO
Competiţia celor mai buni sommelieri la Barmaniada 2011

Loading...

Comenteaza acest articol

Divorţurile lui 2011

by realitatea   1 min
0