Home > Lifestyle > Stiri > Minune in lumea medicală! Fetiţa care s-a născut cu cap de extraterestru a fost operată!

Minune in lumea medicală! Fetiţa care s-a născut cu cap de extraterestru a fost operată!


Cazul micutei Roona Begum, o fetiţă in vârtsă de un an din India, a făcut inconjurul lumii, după ce tabloidul britanic The Sun a prezentat pe larg situatia ei.

Fetiţa sa născut intr-o familie săracă din India, iar sanşele ei la o viaţă normală erau aproape nule, deoarece părinţii nu aveau bani de operatie. După ce povestea ei a fost făcută publică, oameni din toată lumea au făcut donatii, astfel că fetita care s-a născut cu un cap de trei ori mare decât ar fi fost normal a fost supusă unei operatii.
O echipă de medici din New Delhi s-a oferit să o opereze pe micuţă, iar interventia a fost una deosebit de dificilă. Cu alte cuvinte, doctorii i-au scos din cap, cu ajutorul unui dispozitiv special, o cantitate de lichid ce cântărea de trei ori mai mult decât greutatea totată a fetiţei.

Interventia a fost un succes, iar mărimea capului a fost redusă cu o treime. Chinul copilei nu se opreste insă aici.

Practic, ea invată acum să meargă si să mănânce, având aproape toti muşchii subdezvoltati. In plus, fata va lua tratament o lungă perioadă si va face fizioterapie.

Articole asemanatoare
DRAMATIC! Blestemul accidentului din Apuseni loveste din nou!
Oana Roman, motivul pentru care s-a operat. Infecţia aproape că i-a perforat intestinul
Dana Razboiu, marturisiri cutremuratoare, despre operatia fiului sau! “Era galben, umflat! Am zis ca nu este copilul meu!”
Angelina Jolie: “Mai am de făcut o operaţie”

Loading...

Comenteaza acest articol

Minune in lumea medicală! Fetiţa care s-a născut cu cap de extraterestru a fost operată!

by   1 min
0