Home > Lifestyle > Drama dansatoarei Loredanei! Vezi ce speranta le-a mai ramas parintilor

Drama dansatoarei Loredanei! Vezi ce speranta le-a mai ramas parintilor

Viata Alexandrei, dansatoarea din trupa Loredanei, care a ajuns in coma dupa ce medicii au descoperit ca sufera de meningita, atarna de un fir de ata: “Mi-au spus ca nu mai are activitate cerebrala, dar oare nimeni nu poate s-o ajute?”, plange mama ei.

“Doctorii au spus: Sa stiti, creierasul ei nu mai functioneaza, dar noi avem impresia ca starea ei este stabila, pentru ca nu mai are febra”, spune mama Alexandrei.

Conform cancan.ro, femeia a luat la picior mai multe spitale din Bucuresti, in cautarea unor speciliasti care ar putea sa-I dea o veste buna.
“Niciunde nu am primit vesti bune. Cand s-au uitat pe foaia de diagnostic mi-au spus ca nu se poate interveni chirugical sub nicio forma, si ca poate ar trebui sa consult si medici epidemiologi, nu doar neurologi. Nu stiu ce sa mai fac, cu cine sa vorbesc, cine ne poate ajuta!? Eu nu m-am miscat de langa copilul meu tot timpul si caut toate solutiile”, spune mama indurerata.

Starea dansatoarei s-a agravat in doar doua zile, dupa ce, spun parintii, diagnosticele nu ar fi fost puse corect inca de la inceput, iar Alexandra ar fi ajuns in coma dupa ce medicii ar fi asigurat-o pe mama ca simptomele sunt de otita, si nu de meningita. A fost prea tarziu cand diagnosticul a fost pus corect: Alexandra a fost intubata, iar acum este tinuta in viata cu ajutorul aparatelor si a antibioticelor.

Articole asemanatoare
Sindrom Down
Dansatoarea cu Sindrom Down: „Prin dans am devenit o femeie independentă”
Celebritati nascute pe 10 iunie!
Am aflat: CINE va castiga “Vocea Romaniei”! E o mare surpriza!
LOREDANA si-a injectat buzele! FOTO inainte si dupa operatia estetica

Loading...

Comenteaza acest articol

Drama dansatoarei Loredanei! Vezi ce speranta le-a mai ramas parintilor

by   1 min
0