Tabu
CULTURE

East European Comic Con de la Bucureşti, reprogramat pentru 2021

East European Comic Con

Ediţia de anul acesta a evenimentului East European Comic Con de la Bucureşti, programată să aibă loc în luna decembrie, a fost amânată pentru iunie 2021.

„Aveam pregătite foarte multe surprize pentru public, însă, din păcate, creşterea alarmantă a numărului de cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 din România, dar şi din Europa, precum şi interdicţia de a organiza evenimente mari în interior, ne-au împins spre a reprograma ediţia din 2020 a East European Comic Con ce ar fi trebuit să aibă loc în 3-6 decembrie pentru o nouă perioadă, 3-6 iunie 2021”, au transmis organizatorii.

Ei au luat în calcul organizarea unei ediţii online, însă „Comic Con înseamnă în primul rând o experienţă care poate fi trăită cu adevărat numai fizic”.

Dacă situaţia epidemiologică o impune, ediţia din luna iunie va avea loc în interior şi exterior, cu posibilitatea ca zilele de weekend să fie împărţite în două sesiuni de vizitare cu o pauză de o oră.

Persoanele care au achiziţionat un bilet pentru East European Comic Con 2020/ 2021, au libertatea să îl folosească oricând aleg să participe la Comic Con, fie ca este vorba de 2021 sau 2022.

ARTICOLE SIMILARE

Un documentar despre viața lui Chris Cornell va fi produs de Brad Pitt și Peter Berg

realitatea

Nou record: Margot Robbie a fost nominalizată de două ori la BAFTA 2020 în aceeași categorie

Andreea Damian

“Epoca de aur” la Palatul Cesianu-Racovita

Adina Buzatu alungă ploaia de la Sibiu

Un portret realizat de un program de Inteligență Artificială (IA) s-a vândut cu 432.000 de dolari

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu