Tabu
Image default
CULTURE

East European Comic Con de la Bucureşti, reprogramat pentru 2021

Ediţia de anul acesta a evenimentului East European Comic Con de la Bucureşti, programată să aibă loc în luna decembrie, a fost amânată pentru iunie 2021.

„Aveam pregătite foarte multe surprize pentru public, însă, din păcate, creşterea alarmantă a numărului de cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 din România, dar şi din Europa, precum şi interdicţia de a organiza evenimente mari în interior, ne-au împins spre a reprograma ediţia din 2020 a East European Comic Con ce ar fi trebuit să aibă loc în 3-6 decembrie pentru o nouă perioadă, 3-6 iunie 2021”, au transmis organizatorii.

Ei au luat în calcul organizarea unei ediţii online, însă „Comic Con înseamnă în primul rând o experienţă care poate fi trăită cu adevărat numai fizic”.

Dacă situaţia epidemiologică o impune, ediţia din luna iunie va avea loc în interior şi exterior, cu posibilitatea ca zilele de weekend să fie împărţite în două sesiuni de vizitare cu o pauză de o oră.

Persoanele care au achiziţionat un bilet pentru East European Comic Con 2020/ 2021, au libertatea să îl folosească oricând aleg să participe la Comic Con, fie ca este vorba de 2021 sau 2022.

ARTICOLE SIMILARE

Norvegienii reciclează 97% din PET-uri. Dar schema lor ne poate ajuta să rezolvăm criza plasticului?

Andreea Damian

O istorie a erotismului în modă și film

realitatea

Sărbătoritul zilei de 6 mai

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Sărbătoritul zilei de 25 mai

realitatea

O săptămână de Cannes la Bucureşti

Scrie un comentariu