Tabu
Image default
CULTURE

Sărbătoritul zilei

Monica Bellucci s-a născut pe 30 septembrie 1964 în Citta di Castello în Italia. Mama ei era pictoriță, iar tatăl era patronul unei firme de transport cu camioane. La 16 ani a devenit model, iar acestă meserie a ajutat-o să își plătească cursurile la Facultatea de Drept din Perugia. Visul ei la momentul respectiv era să devină avocată. Viața de model s-a dovedit, însă, a fi mult mai interesantă și a renunțat destul de repede la studiul dreptului.

Cariera ei de actriță a început la începutul anilor ’90 cu câteva roluri minore în mai multe filme printre care "La Riffa" și "Dracula". Notoritatea în lumea actorilor a venit în 1996 când a fost nominalizată la premiul Cesar pentru rolul din "L’Appartement". Au urmat apoi "Malena", "Irreversible", "Matrix Reloaded", "The Passion of the Christ" și "The Brothers Grimm".

Monica este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, ocupând de multe ori prima poziție în topurile de specialitate. Din 1999 este căsătorită cu Vincent Cassel împreună cu care are doi copii.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Festivalul de la Avignon se pregătește pentru ediția din 2021

Ciocîrlan

Filmul „Mank”, o odă somptuoasă pentru vechiul Hollywood

Andreea Damian

Barack Obama, declarație surprinzătoare: „Femeile sunt indiscutabil mai bune decât bărbații”

Andreea Damian

DAN NEGRU versus Mafia din Turcia pentru 1,5 milioane euro!

Top 7 cele mai populare seriale TV

realitatea

Scrie un comentariu