Home > Fashion > Eclectic Factor la V for Vintage pe 11 aprilie

Eclectic Factor la V for Vintage pe 11 aprilie

Despre Eclectic Factor...
"Am creat blogul in urma cu aproximativ un an, mai precis pe la inceputul lui 2008, dar strangerea propriu-zisa a hainelor a inceput cam cu 6 luni inainte. Noi nu ne-am propus sa aducem numai haine vintage, ci si retro, vintage inspired, si piese contemporane, noi sau second hand.
De-aici si numele "Eclectic Factor" – conceptul care a stat la baza blogului nostru a fost acela de a oferi pe de-o parte, "piese vedeta," iar pe de alta parte, piese clasice, de buna calitate, haine care se regasesc (sau ar trebui sa se regaseasca) in cele mai multe garderobe, indiferent de stilul personal – exemple in acest sens ar fi tricourile polo sau jeansii. O parte importanta a produselor de pe blog este reprezentata de accesorii, in special curele si cravate, dar si genti, esarfe sau incaltaminte."

Articole asemanatoare
Idei vestimentare pentru a fi mai frumoasa si atragatoare in aceasta vara
Iutta lanseaza la V for Vintage un preview al colectiei Toreo
Celebritati nascute pe 1 aprilie!
Solange Knowles…o nunta atipica!

1 Response

  1. Dojon

    i just raced over for the “you are my sunshine” piollw and don’t see it. *insert sobbing face here*is there one still available?????and the first and second one you have in your blog post. are they gone too???ahhhhhh. 🙂

Comenteaza acest articol

Eclectic Factor la V for Vintage pe 11 aprilie

by realitatea   <1 min
1