Tabu
Image default
FASHION

Eclectic Factor la V for Vintage pe 11 aprilie

Despre Eclectic Factor...
"Am creat blogul in urma cu aproximativ un an, mai precis pe la inceputul lui 2008, dar strangerea propriu-zisa a hainelor a inceput cam cu 6 luni inainte. Noi nu ne-am propus sa aducem numai haine vintage, ci si retro, vintage inspired, si piese contemporane, noi sau second hand.
De-aici si numele "Eclectic Factor" – conceptul care a stat la baza blogului nostru a fost acela de a oferi pe de-o parte, "piese vedeta," iar pe de alta parte, piese clasice, de buna calitate, haine care se regasesc (sau ar trebui sa se regaseasca) in cele mai multe garderobe, indiferent de stilul personal – exemple in acest sens ar fi tricourile polo sau jeansii. O parte importanta a produselor de pe blog este reprezentata de accesorii, in special curele si cravate, dar si genti, esarfe sau incaltaminte."

ARTICOLE SIMILARE

Karl Lagerfeld este extraterestru?

realitatea

Nicole Richie în Harper’s Bazar Arabia de octombrie

realitatea

Ultima tendință ușor stupidă pe internet dar care creează dependență: gelatina

Dora Constantinovici

Fostul director artistic de la Lanvin revine în universul haut couture

Ciocîrlan

Naomi Watts în Blackbook Magazine

realitatea

Veronesse la Bucharest Fashion Week

realitatea

1 comentariu

Dojon 4 October 2012 at 11:00

i just raced over for the “you are my sunshine” piollw and don’t see it. *insert sobbing face here*is there one still available?????and the first and second one you have in your blog post. are they gone too???ahhhhhh. 🙂

Răspunde

Scrie un comentariu