Home > Agenda > ELENA UDREA contesta alegerile din PDL! Basescu: “Adio, PDL!”

ELENA UDREA contesta alegerile din PDL! Basescu: “Adio, PDL!”

Elena Udrea a pierdut alegerile din PDL in favoarea lui Vasile Blaga. Urmare a acestui rezultat, Traian Basescu a anuntat ca nu va mai sprijinul partidul si va trece la o reconstruire politica a unei solutii de dreapta (probabil, pornind de la Mihai Razvan Ungureanu si Elena Udrea). Elena Udrea a dat o declaratie incendiara despre ceea ce considera a fi o mare frauda:
“Motivul pentru depunerea contestaţiei a fost acela că la început s-au anunţat 4.200 de persoane prezente în sală, specificându-se că mai sunt colegi care vin pe parcurs. Înainte de a se intra la votat, s-a anunţat prezenţa finală de 4.359 de persoane care urmau să voteze. Cu toate acestea, au votat 4.632 de oameni. Fără aceste voturi, Blaga nu ar fi câştigat din primul tur şi ar fi urmat turul 2. Diferenţa cu care el a câştigat din turul I este de 44 de voturi. Am văzut cu toţii că persoanele din Comisia de Organizare nu au soluţionat contestaţia depusă de noi şi au anunţat rezultatele fără să aibă în vedere contestaţia noastră şi fără să lămurească problemele. Am cerut listele de la intrare, cele de la vot şi am cerut renumărarea voturilor pentru că nu se spusese câte voturi nule au existat. Practic, am cerut confruntarea listelor de la intrare cu cele de la votare. Înţelegă că acum au plecat şi cu voturile de aici şi atunci vom merge în Modrogan, la sediu, să vedem cum intenţionează să soluţioneze contestaţia. Îi suspectăm pe cei de la PSD când sunt alegeri şi pleacă cu sacul de voturi, dar se întâmplă şi aici”, a declarat Udrea.


Mai mult: Elena Udrea CONTRAATACĂ: “Blaga a câştigat cu doar 44 de voturi, deşi au fost multe nereguli. Fără ele, ar fi urmat turul II” – Ştiri interne | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
Scurtă descriere a cultului pupatului de mâini la români
TRAGEDIE pentru Anca Rusu! Legatura cu Elena Udrea
Exclusiv! ELENA UDREA interviu pentru TABU!
ELENA UDREA – cel mai sexy gest din campania electorala! FOTO VIRALA!

Comenteaza acest articol

ELENA UDREA contesta alegerile din PDL! Basescu: “Adio, PDL!”

by   1 min
0