Tabu
lifestyle

Personalități Gay – George Michael

George Michael este un simbol al muzicii. Åži-a început cariera muzicală în anul 1981 și continuă să impresioneze și astăzi. The Executive a fost prima trupa din care cântărețul a făcu parte… Spectacolele lui sunt grandioase, reușind mereu să umple până la refuz stadioanele sau sălile de concerte. "Careless Whisper" este una dintre cele mai cunoscute și apreciate piese ale lui. Melodia a fost lansată în 1984 și a fost pe locul unu în topurile din 25 de țări.

După foarte multe presiuni din partea presei, George Michael a confirmat că este homosexual. A avut o relație cu Anselmo Feleppa, care a decedat din cauta virusului Hiv. Melodia "Jesus to a Child" a fost compusă special în memoria lui Anselomo. Duetul cu Mary J.Blige a fost o reușită, iar piesa "As" a pus Europa pe jar la sfârșitul anilor 1090.

George Michael este un cântăreț de milioane și asta la modul propriu. Daily Mail a facut publice încasările artistului pe perioada 2006-2008, încasări de peste 68 milioane de dolari. A fost implicat în nenumărate scandaluri sexuale, poate cel mai mediatizat fost dintre ele a fost în 1998, când a fost prins întreținând relații sexuale cu un bărbat într-o toaletă publică.

George a explicat că nu a recunoscut care îi sunt preferințele sexuale mult timp din pricina mamei lui. Într-un interviu acordat unui post de radio a declarat că se simte vinovat pentru ca și-a ascuns sexualitatea atâta timp, dar momentul arestării de la toaleta publică a fost o chestie deliberată.

ARTICOLE SIMILARE

Lady GaGa s-a măritat! – FOTO

realitatea

Sharon Stone vorbește despre traumele sarcinilor pierdute

realitatea

Lady GaGa a lansat clipul piesei Alejandro – VIDEO

realitatea

SALES caritabil pe Tabu.ro

realitatea

Diferențe între Samsung Galaxy S22 Plus și Galaxy S22 Ultra

Tabu Tabu

CULINAR TABU: Biscuiții lui Vero

realitatea

Scrie un comentariu