Tabu
Image default
FASHION

Trend Alert: Topurile scurte

Åži pe noi ne-a îngrijorat puțin apariția trendului topuri scurte. Nu de alta, dar de abia ne bucurasem și noi că nu o să trebuiască să ne mai sugem burta, plus că unele fete nu știu cum și când să poarte topuri scurte.

Colecțiile primăvară-vară 09 au inclus deja acest trend. De la topurile-sutien Prada, la pulloverele tăiate Alexander Wang și bustierele House of Holland, celebritățile au adoptat deja noul stil. Mischa Barton, Zoe Kravitz și Peaches Geldof sunt deja în pas cu noul trend.

House of Holland
a asortat topurile scurte cu blugii prespălați, pentru un look retro stil anii 80. Pentru un look mai feminin trebuie asortat un top colorat cu o fustă din material fluid.

Prada a demonstrat că acest trend poate fi și glam. La un top stil pin-up au asortat pantaloni cu talie înaltă sau fuste-creion.

Nu trebuie să aveți un abdomen ca Cheryl Cole și excentricitatea lui Lady Gaga pentru a încerca acest look. Există anumite tips-uri pe care le puteți avea în vedere.

Spre exemplu actrița Kate Bosworth s-a inspirat din prezentarea lui Vivienne Westwood și a purtat deasupra unui tricou, un top scurt colorat. Un alt tip ar fi acela de a purta un top scurt cu pantaloni sau fuste cu talie înaltă.

Deci oricum ar fi, acest trend poate fi adoptat de către oricine!

ARTICOLE SIMILARE

Vanessa Paradis in Harper’s Bazaar UK

realitatea

Din nou Lara Stone, de data aceasta în LOVE

realitatea

Stranepoata lui Ernest Hemingway se dezbracă pentru Vogue Rusia

realitatea

Ultimele tendințe la pijamale de damă, pentru o vară fierbinte, în 2021

Tabu Tabu

Cum porți inul și bumbacul – vedetele verii

Andreea Damian

Cum să te îmbraci pentru prima întâlnire?

realitatea

Scrie un comentariu