Home > What's hot > ELEVA moarta la Busteni condusa pe ultimul drum! FOTO impresionante!

ELEVA moarta la Busteni condusa pe ultimul drum! FOTO impresionante!

Diana Elena Rotaru, eleva din Bucureşti, care a murit luni seară după ce a căzut de la etajul trei al unei pensiuni din Buşteni, a fost înmormântată astăzi în Câmpina, Prahova. Alături de părinţii îndureraţi au fost şi zeci de elevi, colegi ai Dianei.
Părinţii Dianei ar fi trebuit astăzi să meargă la Buşteni şi să îşi ia fiica din tabăra de matematică unde au trimis-o drept răsplată pentru rezultatele bune pe care copila le-a avut la şcoală. În mod tragic însă, în aceasta zi, Diana a fost condusă pe ultimul drum. Eleva de 13 ani de la Liceul Josse Marti din Capitală a murit luni noaptea după ce ce a căzut de la etajul trei al unei pensiuni. Deocamdată se ştie că fata băuse, însă părinţii aşteaptă finalizarea anchetei pentru a afla ce s-a întâmplat în acea noapte.

Sfâşiată de durere, mama fetei a avut, ieri, nevoie de sprijin pentru a se putea ține pe picioare. Colegii şi prietenii care au mers la Câmpina să îşi ia rămas-bun de la Diana o descriu ca fiind o tânără plină de viaţă, optimistă şi mereu veselă. Cu toții au primit din partea rudelor copilei un exemplar din cartea ei preferată, intitulată Eragon, cu motto-ul care o caracteriza scris pe prima pagină: ”Viața e frumoasă! Iubesc viața!”.

”Era un copil exemplu , altceva nu avem ce să vă spunem. Nu știu dacă se va mai naște alt copil ca ea. Stăteam și discutam cu ea și de școală și de toate. Trist de tot… Și copii și animalele, totul iubea, ea era încântată de orice”, ne-a povestit un vecin al familiei Rotaru, care a mers din Bucureşti la Câmpina pentru înmormântare.

”Cu toții ne-am pus speranța că nu va muri și că va reuși să învingă în această luptă, dar nu a fost posibil”, a spus plângând şi o colegă a elevei.

Mai mult: Eleva moartă la Buşteni, condusă pe ultimul drum. Ce au primit participanţii la ÎNMORMÂNTARE – Ştiri interne | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
CE PACAT! Eleva care a căzut de la etajul unei vile din Buşteni a murit

Comenteaza acest articol

ELEVA moarta la Busteni condusa pe ultimul drum! FOTO impresionante!

by   1 min
0