Tabu
Image default
CULTURE Slider

Elisabeth Banks dă vina pe bărbați pentru eșecul de box office al filmului ei, Charlie’s Angels

Actrița a declanșat o adevărată dezbatere online după ce a afirmat că bărbații sunt de vină pentru că filmul ei, Charlie’s Angels, e un eșec de box office. Elizabeth Banks spune că este „mândră” de „Îngerii lui Charlie”, în ciuda eșecului înregistrat la debutul în box office-ul american.

Filmul, un reboot după franciza Charlie’s Angels, le are în rolurile principale pe Kristen Stewart, Naomi Scott și Ella Balinska și este regizat de Elizabeth Banks.

Elizabeth Banks a avut răspunsul perfect luni, când a abordat debutul dezamăgitor al lungmetrajului. „Ei bine, dacă ai de gând să râzi, asigură-te că numele tău este pe cel puțin 4x”, a scris ea pe Twitter. „Sunt mândră de #CharliesAngels și fericită că rulează în lume.” Acest comentariu se referă la faptul că ea aduce patru contribuții majore filmului: l-a scris, l-a regizat, l-a produs și are și rolul principal.

Charlie’s Angels ei a avut încasări de doar 8,6 milioane de dolari (27 milioane de dolari în toată lumea) în weekendul de debut, potrivit Box Office Mojo. Întrebată care ar fi cauzele, Banks a lăsat de înțeles că de vină pentru încasările slabe este o formă de sexism din partea unui public de cinefili dominat de bărbați. „Oamenii trebuie să cumpere bilete la acest film. Filmul acesta trebuie să facă bani. Dacă nu face bani reîntărește la Hollywood stereotipul că bărbații nu se duc să vadă filme de acțiune cu femei”, a declarat actrița în vârstă de 45 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

Spider-Man: Departe de casă – anunță încasări preconizate de cel puțin 1 miliard de dolari

realitatea

Toyota construiește orașul smart cu AI, roboți și mașini care se conduc singure

Andreea Damian

10 probleme de frumusețe pe care le rezolvi cu ulei de ricin

Andreea Damian

Serena Williams a schimbat regulile în tenis dar întâmpină în continuare probleme

Andreea Damian

Trupa KISS își încheie cariera cu un turneu mondial

Andreea Damian

Ia – Simbol al traditiei portului popular romanesc

realitatea

Scrie un comentariu