Tabu
Image default
PEOPLESlider

Elliot Page, primul interviu după ce a recunoscut că e transsexual

Elliot Page a dezvăluit public că e transsexual, în luna decembrie, luându-și o piatră de pe inimă. Din păcate, după această dezvăluire incendiară, actorul de 34 de ani a trecut prin momente grele. El și Emma Portner au anunțat divorțul după 3 ani de mariaj.

În luna ianuarie, Page a depus actele de divorț la Curtea Supremă din Manhattan. Într-o declarație comună, cei doi parteneri au dezvăluit că se despărțiseră încă din vara anului 2020, însă informal.

În primul său interviu de când s-a destăinuit lumii, Elliot Page se declară pregătit să-i ajute și pe alți oameni în procesul de recunoaștere a identității de gen. Actorul din Juno și The Umbrella Academy a vorbit cu revista Time despre cum a trăit ultimele trei luni din viață, dar și despre copilăria sa atipică.

„Ceea ce anticipam a fost mult sprijin și iubire, dar și o cantitate mare de ură și transfobie. Cam asta s-a și întâmplat”, dezvăluie actorul în revistă. Elliot Page a vorbit și de copilăria sa „ciudată”, pomenind în special de momentul în care s-a simțit pentru prima dată că ar fi trebuit să fie băiat. Avea 9 ani și abia se tunsese scurt. „M-am simțit ca un băiat. Voiam să fiu băiat. Am și întrebat-o pe mama dacă pot să fiu cândva”, s-a confesat actorul.

Elliot Page a anunțat public că este gay în 2014. Pe atunci se numea Ellen Page. Acela a fost momentul de cotitură în cariera sa actoricească.

ARTICOLE SIMILARE

Top 3 zodii care se gândesc numai la sex

Andreea Damian

Unde se vede că munca este plătită jalnic – Burberry arde produsele rămase în plus

realitatea

Melania Trump e nedespărțită de acest accesoriu. Îl poartă chiar și noaptea

Andreea Damian

Nelu Tătaru, chef la terasă în ultima zi înainte de noile restricţii. Imaginile care-l compromit pe ministrul Sănătății

Andreea Damian

Selly și colegii lui de trupă au filmat videoclip pe un vas

Tabu Tabu

Modelul care a devenit celebru pe rețelele de socializare datorită pielii sale

Andreea Damian

Scrie un comentariu