Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Eva Longoria, 48 de ani, își împărtășește SECRETUL pentru a arăta mai tânără

Eva Longoria este o triplă amenințare în industria divertismentului, ca actriță, producător și regizor. Dar este populară și pentru frumusețea și capacitatea ei de a arăta tânără, indiferent de câți ani trec. 

Din fericire, ea a decis să dezvăluie motivul pentru care este capabilă să arate mereu ca și cum timpul este înghețat pentru ea.

Într-un interviu, vedeta din serialul Desperate Housewives a fost întrebată despre ce trucuri ar putea avea care o ajută să arate cu 10 ani mai tânără. Ea nu s-a abținut și a dat un răspuns surprinzător.

„Oamenii cred că trucul pentru a arăta mai tânăr este  machiajul, dar este îngrijirea pielii”, a spus Longoria. „Dacă nu ai pielea bună, machiajul te face să arăți mai bătrână și mult mai rău. Când vine vorba de machiaj, nu îl suprapun sau îl pudrez prea mult. Cu cât pui mai multă pudră pe liniile fine de pe față, cu atât vezi mai mult. Majoritatea oamenilor spun „oh, lasă-mă să-l acopăr”, dar pare mult mai gros și mai rău.”

Imagine

Dar asta nu este tot. Actrița a vorbit și despre cât de esențială este protejarea pielii de soare, sfătuind oamenii să aplice zilnic fond de ten cu SPF. „Mama mea era atât de strictă în ceea ce privește purtarea de protecție solară”, își amintește ea . „Ea spunea mereu: „pielea de care ai grijă la 20 de ani este pielea pe care o ai la 40 de ani”.

Într-un alt interviu, Eva Longoria a subliniat faptul că nu iese niciodată din casă fără protecție solară. „Port cremă de protecție solară în fiecare zi și asta mi-a schimbat viața pielii, doar protejând-o de razele solare și chiar conducând în mașina ta, poți fi afectat de soare”, a spus ea.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

YouTube amendat cu 170 milioane de dolari în SUA pentru încălcarea confidențialității copiilor

realitatea

Fiica actorului Jackie Chan s-a căsătorit cu o femeie

Andreea Damian

Matthew McConaughey, disperat să joace într-un film biografic despre cascadorul Evel Knievel

Andreea Damian

Cântăreață celebră, acuzată de hărțuire sexuală de proprii dansatori. Incredibil ce le-a cerut acestora să facă 

Andreea Damian

Jean Paul Gaultier: „Pierre Cardin m-a învățat ce înseamnă libertatea”

Ciocîrlan

Două românce au fost ucise ieri, de Ziua Internațională împotriva Violenței asupra Femeilor

realitatea

Scrie un comentariu