Home > Slider > Eva Longoria primește sfaturi de parenting de la prietena sa Victoria Beckham

Eva Longoria primește sfaturi de parenting de la prietena sa Victoria Beckham

Eva longoria

Să fii mamă și soție devotată în același timp nu e deloc ușor. O simte pe pielea ei Eva Longoria, actrița din „Neveste disperate”. Vedeta recunoaște că primește sfaturi deespre creșterea copiilor de la buna sa prietenă, Victoria Beckham.

Actrița în vârstă de 44 de ani apelează la Victoria de fiecare dată când are nevoie de un sfat pentru creșterea băiețelului ei, Santiago, în vârstă de un an și trei luni. Victoria Beckham are patru copii împreună cu soțul ei, David Beckham, pe Brooklyn, în vârstă de 20 de ani, Romeo, de 17 ani, Cruz, în vârstă de 14 ani, și Harper, în vârstă de opt ani

Ea a spus revstei Hello că „Victoria este o mamă extraordinară. Este prima persoană la care apelez atunci când am nevoie de un sfat. În plus, copiii ei sunt mult mai mari, așadar, a trecut prin toate etapele deja”. Vedeta se mai bazează pe un alt Beckham, Harper, cu care fiul ei are o relație specială. „Harper este îndrăgostită de Santi, iar acest lucru ajută. Am babysitter pe viitor.”, a mărturisit ea.

Eva Longoria este, de asemenea, nerăbdătoare ca Santiago să îl cunoască pe băiețelul unei alte prietene faimoase de-ale sale, Cheryl – Bear, în vârstă de doi ani, pe care-l are cu fostul ei partener de viață, Liam Payne. „Cheryl este foarte amuzantă și mă simt extraordinar în preajma ei. Vorbim doar despre chestii ce țin de bebeluși, pentru că suntem obsedate de copilașii noștri. Abia aștept să organizăm o zi de joacă pentru ei.”, a mai spus actrița.

 

 

Articole asemanatoare
Victoria Beckham
Victoria Beckham, totul despre stilul ei vestimentar
eva-longoria
Eva Longoria face 45 de ani! 10 lucruri despre actriță
victoria beckham
Victoria Beckham a lansat primul produs pentru îngrijirea pielii
Victoria Beckham
Victoria Beckham dezvăluie secretul unui mariaj de durată

Comenteaza acest articol

Eva Longoria primește sfaturi de parenting de la prietena sa Victoria Beckham

by Andreea Damian   1 min
0