Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Eva Longoria primește sfaturi de parenting de la prietena sa Victoria Beckham

Să fii mamă și soție devotată în același timp nu e deloc ușor. O simte pe pielea ei Eva Longoria, actrița din „Neveste disperate”. Vedeta recunoaște că primește sfaturi deespre creșterea copiilor de la buna sa prietenă, Victoria Beckham.

Actrița în vârstă de 44 de ani apelează la Victoria de fiecare dată când are nevoie de un sfat pentru creșterea băiețelului ei, Santiago, în vârstă de un an și trei luni. Victoria Beckham are patru copii împreună cu soțul ei, David Beckham, pe Brooklyn, în vârstă de 20 de ani, Romeo, de 17 ani, Cruz, în vârstă de 14 ani, și Harper, în vârstă de opt ani

Ea a spus revstei Hello că „Victoria este o mamă extraordinară. Este prima persoană la care apelez atunci când am nevoie de un sfat. În plus, copiii ei sunt mult mai mari, așadar, a trecut prin toate etapele deja”. Vedeta se mai bazează pe un alt Beckham, Harper, cu care fiul ei are o relație specială. „Harper este îndrăgostită de Santi, iar acest lucru ajută. Am babysitter pe viitor.”, a mărturisit ea.

Eva Longoria este, de asemenea, nerăbdătoare ca Santiago să îl cunoască pe băiețelul unei alte prietene faimoase de-ale sale, Cheryl – Bear, în vârstă de doi ani, pe care-l are cu fostul ei partener de viață, Liam Payne. „Cheryl este foarte amuzantă și mă simt extraordinar în preajma ei. Vorbim doar despre chestii ce țin de bebeluși, pentru că suntem obsedate de copilașii noștri. Abia aștept să organizăm o zi de joacă pentru ei.”, a mai spus actrița.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ce tendințe de primăvară/vară 2021 să adopți dacă ai peste 50 de ani

Andreea Damian

Fotografie cu Sorin Onisor – Apuseni (episodul 3)

realitatea

Cum arată și cu ce se ocupă sora neștiută a președintelui Klaus Iohannis

Andreea Damian

Cele mai bune sfaturi ca să nu iei coronavirus pe Litoral

Andreea Damian

Ce promisiune i-a făcut prințul William mamei sale la scurt timp după divorțul de Charles

Andreea Damian

Din ce fac Delia și soțul ei bani acum? Au dat lovitura în pandemie

Andreea Damian

Scrie un comentariu