Tabu
PEOPLE

Există o femeie care l-a părăsit pe Brad Pitt!

Bănuiesc că îl ştiţi pe Brad Pitt, domnul acela extrem de sexy pe care îl vor toate femeile din lume şi despre care se spune că oamenii de la Hollywood îşi pierd capul atunci când îl văd. Ei bine, ceva din ceea ce am scris adineaori nu e adevărat. Nu toate femeile îl vor pe Brad Pitt. La un moment dat, a existat una care i-a dat papucii într-un mod mai mult decât neplăcut.

Pitt a povestit recent că a existat un moment în viaţa lui despre care îşi aduce aminte cu mare durere. Când era el tinerel, una dintre iubitele lui l-a părăsit într-un mod care l-a lăsat mască şi l-a umplut de suferinţă.

Este vorba despre actriţa Jill Schoelen cu care Brad a fost logodit trei luni în 1989. Povestea e cam aşa. Brad era la Los Angeles, iar Jill filma în Ungaria. Într-o seară ea l-a sunat pe Brad şi i-a spus plângând în hohote că trebuie să îl vadă urgent. Brad, deşi nu prea avea bani, s-a urcat în primul avion, iar când a ajuns în Ungaria a aflat că logodnica lui îl chemase ca să îi spună că se îndrăgostise de alt bărbat.

Pitt a recunoscut că a fost extrem de şocat şi supărat în momentul respectiv, dar că experienţa respectivă îl face să se bucure şi mai tare de ceea ce are acum. Probabil, Jill îşi roade unghiile pe undeva.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul incredibil pentru care Gigi Becali își conduce desculț bolidul de 500.000 de euro

Andreea Damian

Cum arată casa de 300.000 de euro în care locuiesc Smiley și Gina Pistol

Andreea Damian

Demi Lovato s-a făcut iar blondă și seamănă foarte mult cu Jennifer Lopez

Andreea Damian

Avicii a lăsat părinților, moștenitorii lui legali, o avere colosală

Andreea Damian

Kate Middleton și Prințul William împlinesc 10 ani de căsnicie. Cum a evoluat povestea lor de iubire de-a lungul timpului

Andreea Damian

Sosia Antoniei, vedetă într-un nou serial

Tabu Tabu

Scrie un comentariu