Tabu
Image default
LIFESTYLE

FEMEIA care vrea sa aiba cei mai mari SANI din lume a facut 12 OPERATII! Bustul ei cantareste 10 kg!

Lacey Wildd, mamă a şase copii, s-a ambiţionat să fie desemnată femeia cu cei mai mari sâni din lume. Ea şi-a făcut până acum 12 operaţii şi nu se opreşte, deşi medicii i-au spus că încă o operaţie îi poate fi fatală.
Lacey Wildd are 44 de ani şi locuieşte în Miami. După 12 operaţii chirurgicale la sâni, ea a ajuns să poarte mărimea LLL la sutien.
Lacey, pe numele său real, Paula Simonds, a declarat că nu se opreşte până nu va avea cei mai mari sâni din lume. În momentul actual, ea este pe locul şapte în lume cu greutatea sânilor de aproape 10 kilograme.
Operaţiile la sâni nu sunt, însă, singurele. Lacey a mai suferit şi patru liposucţii, modelarea abdomenului, implanturi în posterior şi două operaţii de ridicare a posteriorului.
Sânii femeii sunt atât de grei încât îi provoacă acesteia probleme de sănătate. Doctorii au sfătuit-o să se oprească aici cu intervenţiile chirurgicale deoarece şi-ar putea pierde viaţa.
Cei patru copii, care locuiesc încă cu femeia, sunt foarte ruşinaţi de ambiţia mamei lor. Cel mai mare dintre ei (17 ani) a povestit că este batjocorit la şcoală de către colegii săi, din cauza mamei sale.
“Am început toate astea pentru a le oferi lor o viaţă mai bună. Sânii mei sunt cartea mea de credit”, a mărturisit femeia, conform Daily Mail. Lacey Wildd îşi câştigă existenţa din apariţiile în filme, show-uri TV şi reclame.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/cum-arata-o-femeie-obsedata-de-marimea-sanilor-ei-foto_58775.html#ixzz2FZKsG9lM

ARTICOLE SIMILARE

Drive test Mercedes Benz, 20-21 mai

realitatea

Brad Pitt, la 50 de ani. Angelina i-a pregătit un cadou la care muritorii de rând doar visează

Cum să scapi de obiceiul prost de mânca în exces?

Cele trei ecuații pentru o viață fericită, chiar și în timpul unei pandemii

Andreea Damian

Cum arata Brad Pitt acum 30 de ani! Iata ce spune fosta lui iubita

Culinar Tabu: Desertul Banana Bread in 10 pasi

realitatea

Scrie un comentariu